Multi Liquid Plusz (30 kap.)

 / 3.8 5 vélemény
VitaKing Multi Liquid Plusz 30 kap.
Ár: 2 050 Ft
Egységár: 68,33 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Multi Liquid Plusz

Egyedülállóan komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.

Mi van a dobozban?

A Liquid Plusz vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. Minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe.

A gélkapszulák egyedülállóan nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat, többek között acerola cseresznyét, csipkebogyót, citrus bioflavonoidokat. Az A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze.

Csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy Ön bárhová magával tudja vinni.

Kinek ajánljuk?

Akik az átlagosnál többet dolgoznak, akár fizikai, akár szellemi területen. Hobbi sportolóknak, illetve olyan személyeknek javasoljuk, akik az átlagosnál fáradékonyabbak, vagy nagyon sokat kell tanulniuk.

Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. A Liquid Plusz vitamincsomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Liquid csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával. Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.

Hogyan kell szedni?

A nap során bármelyik főétkezés után közvetlenül, vagy az étkezés közben célszerű elfogyasztani, hogy a kiegészítők minél jobban összekeveredhessenek az elfogyasztott ételekkel. Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban felszívódjanak, hanem az, hogy minél egyenletesebben táplálják a testét. Soha ne vegye be éhgyomorra! A legjobb, ha azzal az étkezéssel fogyasztja, amelyik tartalmaz némi zsiradékot is. Ez is javítja a hasznosulást.

OÉTI bejegyzési szám: 5804/2009

Napi ajánlott mennyiség:

1 gélkapszula étkezés közben.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-07-25
Szerintetek ezt, vagy a Daily Vita-Min-t válasszam? A folyékonysága miatt gondoltam elsősorban "erősebbnek"?!
Köszi

válasz
2018-02-05
Szia!

A folyékony formula a fogyaszthatóságot könnyíti meg. Elsőre meglepett az összetétele, de a Daily Vita-Min azért erősebb.

Vevővélemények

Ami kell benne van
2018-02-11
Egy levéllel kaptam innen termékmintaként, egyébként a biotechUSA-s multivitamint szedem plusz egy 1000mg os nyújtott felszívódású C-vitamint. Szóval, 2 doboz "hagyományos" multivitamin közt fogyasztottam el, tetszett a belső folyékony állag, összetétele megfelelő, de a C vitamint e mellé is kellett szedni. Nem volt vele probléma, de maradtam a megszokott vitamin csomagomnál.