Multi Liquid Alap (30 g.k.)

 / 4.7 3 vélemény
VitaKing Multi Liquid Alap 30 g.k.
Ár: 1 580 Ft
Egységár: 52,67 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Multi Liquid Alap (30) Új formula

Egyedülállóan komplett folyékony multivitamin, ásványi anyag és nyomelem készítmény lágyzselatin burokban, amely extra mennyiségben tartalmaz a szervezet számára létfontosságú tápanyagokat.

Mi van a dobozban?

A Liquid Alap vitamincsomag a Vitaking legújabb terméke. Minden doboz öt darab blistert tartalmaz, egyenként hat gélkapszulával. A készítmény tartalmazza azokat a minden napra szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, amelyeket be kell juttatnunk a szervezetbe.

A gélkapszulák egyedülállóan nagy arányban tartalmaznak természetes anyagokat. A termékben található A-vitamin sárgarépából, az E-vitamin búzacsíra olajból, a C-vitamin kukoricából és szőlőcukorból, a nyomelemek tengeri korallból vannak kivonva.

Kialakításának köszönhetően nagyon könnyű lenyelni. Egyrészt minden adag egyforma méretű zselatin burokba van csomagolva, másrészt az összetevők minden szemben egyforma mennyiségben vannak jelen. A zselatin burok nedvesség hatására síkossá válik, ezzel is megkönnyítve a lenyelését. Nem tapad le a nyelvre, így nem lesz kellemetlen utóíze.

Csomagolása praktikusan lett megtervezve, hogy Ön bárhová magával tudja vinni.

Kinek ajánljuk?

Átlagos terheltségű felnőtteknek és iskolásoknak 14 éves kor felett mindennapi fogyasztásra. Komolyabb szellemi terhelés esetén válassza inkább a Multi Liquid Plusz termékünket.

Mit várhat az alkalmazásától?

Vitaminokból bőségesen el lesz látva a szervezete. Az Alap csomag ásványianyag és nyomelem tartalma megakadályozza, hogy még a mai rossz táplálkozási szokások mellett is hiány keletkezzen bármelyik összetevőből.

Kinek nem javasoljuk a Vitaking Liquid csomagok szedését?

Bárki, aki ismert betegséggel rendelkezik vagy gyógyszert szed, a csomagjaink alkalmazását mindenképpen beszélje meg orvosával.

Valószínűleg a vitaminok és a csomagban található egyéb tápanyagok befolyásolni fogják a gyógyszerének adagolását.

OÉTI bejegyzési szám: 14942/2014

Napi ajánlott mennyiség: 3 gélkapszula étkezés közben

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-11-21
Szia! Olyan kérdésem lenne, hogy szoptatás alatt ajánlott-e szedni a terméket?

válasz
2018-02-05
Szia!

Mindenképpen, de egy Multi Plusz Vitamincsomag sokkal jobb lenne ebben az esetben.

Vevővélemények

Nagyon jó készítmény!
2017-11-11
Az előző havi rendelésemhez kaptam belőle egy 2 napra elegendő termékmintát, de nagyon meg voltam vele elégedve. Miután beszedtem, sokkal energikusabbnak éreztem magam. A kapszulákat könnyű lenyelni a méretük ellenére is. Nálam semmilyen gyomorpanaszt sem okozott. Bátran ajánlom mindenkinek, nemcsak az aktívan sportolóknak. Kiváló alap kis készítmény! :)