Mega-1 (30 tab.)

 / 5.0 3 vélemény
VitaKing Mega-1 30 tab.
Ár: 2 190 Ft
Egységár: 73,00 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Mega-1

Komplex Multivitamin egy tablettában

Napi egyetlen nyújtott felszívódású tabletta tartalmazza az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot abban a minimális mennyiségben, amit feltétlenül szednie kell mindenkinek étrendkiegészítőként.

OÉTI bejegyzési szám: 4460/2009

Napi ajánlott mennyiség:

1 tabletta

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

2019-03-14
Egy nagyon szuper akció keretein belül csaptam le rá. Tavaszi-megfázásos időszak elkerülése miatt számomra pont elég volt a 30 db, de aki hosszabb távon is szeretné szedni, annak nyugodt szívvel ajánlom a nagyobb kiszerelést is, mert nekem abszolút bevált, egyelőre el is került mindenféle betegség, pedig tavaly ilyenkor egy másik multivitaminnal eléggé megfáztam. Én kiegészítem C vitaminnal és magnéziummal. Aki esetleg külön szed pl B vitamint, annak különösen ajánlom, mert ez a multi nagyon jó arányokban tartalmazza, gyakorlatilag elhagyható mellőle a külön B vitamin. Ha aktívan sportolsz és edzel, akkor szerintem különösen jó választás!