Euro Vita-Mins (120 tab.)

 / 2.8 13 vélemény
Scitec Nutrition Euro Vita-Mins 120 tab.
Ár: 3 030 Ft
3 190 Ft
Megtakarítás:160 Ft 5%
Egységár: 25,25 Ft/tab.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

EURO VITA–MINS

Létfontosságú vitamin és ásványi anyag-komplex

EURO VITA-MINS formulánk tartalmazza a 23 legfontosabb vitamint és ásványi anyagot, megfelelő dózisban.

A létfontosságú vitaminok közül, a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kimerültség mérsékléséhez.

A B2 vitamin hozzájárul a normál látás valamint a vörösvérsejtek normál állapotának fenntartásához.

A fontos ásványi anyagok közül, a cink szerepet játszik a normál termékenység, szaporodás és tesztoszteron-szint fenntartásában valamint hozzájárul a makrotápanyagok normál anyagcseréjéhez is.

A szelén hozzájárul a haj és a köröm normál állapotának fenntartásához valamint a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A koenzim Q10 egy vitamin-szerű anyag, ami részt vesz a sejt-energia előállításában. A legmagasabb energiaigényű szervek – mint a szív, a máj és a vese – rendelkeznek a legmagasabb koenzim Q10 koncentrációval.*

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás

Naponta 4 tabletta (1 adag) Euro Vita-Mins bevétele ajánlott étkezés közben. Alkalmazható egyszeri bevétellel vagy megosztva, 2 tabletta reggel és 2 tabletta este.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-03-06
Hello a neten olvastam utána a vitaminoknak,mert edzés mellé sokn javasolják,viszont a B vitaminról azt olvastam,hogy étvágygerjesztő,azt szeretném kérdezni,hogy ez igaz-e,illetve ennek a terméknek van e ilyen hatása?Köszönöm a választ

válasz
2018-02-05
Szia!

A B-12 valóban javítja az étvágyat, a termék ezt is tartalmazza.

Vevővélemények

nehéz lenyelni
2018-06-20
Nagyon nehéz lenyelni. Nagy, éles szélei vannak, és nem filmes, tehát ilyen tekintetben minden hibát elkövettek. Ezt a dobozt elszedem, aztán soha többet. Összetétel, ár/érték rendben, de a használhatóság ezt odavágja. Kb. 10 éve szedem a BioTech One-A-Day-t, az kicsi, lekerekített és filmes, ahhoz fogok visszatérni.