Actival Max (60 tab.)

 
Béres Actival Max 60 tab.
Ár: 3 950 Ft
Egységár: 65,83 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Multivitamin felnőtteknek

Multivitamin-, ásványi anyag és nyomelemtartalmú készítmény felnóttek részére. Alkalmas vitamin-, ásványi anyag- és nyomelempótlásra, valamint a hiányállapotok megelózésére és kezelésére.

Javallat:

Az alapvető biokémiai és anyagcsere-folyamatokhoz szükséges vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek biztosítására, bármilyen ok miatt fellépő vitamin-; ásványi anyag- és nyomelemhiány kezelésére.

Alkalmazása ajánlott:

 • kimerűltség, étvágytalanság, gyengeség, fáradékonyság, tavaszí fáradtság,
 • jelentős fizikai igénybevétel,
 • kiegyensútyozatlan táplálkozás (fogyókúra, vegetarianizmus),
 • dohányzás, rendszeres kávéfogyasztás, · fogamzásgátló tabletta szedése esetén fellépő fokozott szükséglet kielégítésére

Továbbá kiegészitő terápiaként:

 • ismétlődő fertőzésekben, meghűlés és influenza esetén, lázas állapotokban a szervezet ellenállóképességének növelésére,
 • betegségek, sérülések és műtétek után a felépüfés elősegítésére,
 • vérszegénység esetén,
 • egyes betegségekben (gyomor- és nyombélfekély, cukorbetegség, stb,) az előírt diéták kiegészítésére.
 • felszívódási zavarral, vagy fokozott ürüléssel járó állapotokban (pl. savhiányos gyomorhurut, hasnyálmirigyműködési-zavar, krónikus hasmenés, mucoviscidosis, gyulladásos bélbetegségek, égés esetén), valamint gyomor-bélrendszeri műtétek után, antibiotikus kezelés és kemoterápia (platinavegyületek) alatt, illetve az azt követő időszakban vitamin-, nyomelem- és ásványianyag-pötlásra.

Ellenjavallat:

A hatóanyagokkal szembeni ismert túlérzékenység. Vesemúködés zavara. Gumarin típusú véralvadásgátló szedése, valamint igazolt pajzsmirigy-túlműködés és annak kezelése alatti időszak. A- vagy D-vitamin túladagolás, magas vérkaicium-szint, fokozott vastárolással járó kórfofyamatok (haemochromatosis, haemosiderosis), rézanyagcsere örökletes zavara (Wilson-kór), thiamin- és pyridoxinérzékenység esetén.

Adagolás:

Felnőtteknek naponta 1 filmtabletta. Mellékhatás: Nagyon ritkán túlérzékenységi reakciók (bőrkiütés, bőrviszketés).

Kölcsönhatás:

 • Egyidejű D-vitamin és kalcium szedése esetén fokozódik a hiperkalcémia veszélye.
 • Hosszantartó egyidejű alkalmazása kerülendő retinol tartalmú készítményekkel, továbbá D3-vitamint és más zsírban old6dó vitamint tartalmazó készítményekkel a túladagolás veszélye miatt.

Egyes gyögyszerekkel történő kölcsönhatás elkerülése érdekében a filmtabletta és más gyógyszerek bevétele között legalább 2 órának kell eltelníe.

Figyelmeztetés:Gyermekek elől gondosan efzárandó! Terhesség alatti, valamint máj- és epeúti megbetegedésekben történő alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával! A riboflavin (B2-vitamin) a vizeletet sárgára festheti.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények