Aloe Vera (100 g.k.)

 / 4.8 4 vélemény
Swanson Aloe Vera 100 g.k.
Ár: 2 785 Ft
Egységár: 27,85 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Swanson Aloe Vera

A gyógynövények királynője

Évszázadok óta az Aloe Vera mindig megbecsült, természetes gyógyír volt. Világszerte többféle névvel is illették, mint például: „A mennyei termés” az „Élet gyümölcse” a „Csodanövény”.

Az Aloe Vera valóban különleges növény, Egyiptomban a fáraók a hosszú élet elixírjének tartották. A legenda szerint Kleopátra és Nephertiti is az Aloe húsának gyógyító, bőrregeneráló hatásának köszönhette szépségét.

Az Aloe Vera kis igényű, szerény növény, melyet probléma nélkül nevelhetünk magunk is. Így szükség esetén mindig van kéznél egy friss levél, mellyel a bőr leégése vagy sérülése esetén eslősegélyt nyújthatunk. Ahhoz azonban, hogy a gyógynövény hatóanyagai beérjenek, legalább ötéves kort kell elérnie. Nem mindig könnyű Aloe Vera Barbadensis Miller gyógynövényhez jutni. Ha esetleg szupermarketben látunk Aloe Verát, a vásárlást jól gondoljuk meg. Lehet, hogy olcsó, de szinte biztosra vehetjük, hogy műtrágyázták, rovar- és gyomírtószerekkel permetezték. Elsősegélynövénynek egy ilyen aloé nem alkalmas.

OÉTI bejegyzési szám: 4118/2008

Napi ajánlott mennyiség: 1 gélkapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-05
Reggel veszem be daily one plus, c vitamin és omega 3 mellé. Mennyi mehet belőle egy nap?

válasz
2016-02-08
Szia!

Napi 2 kapszula mehet belőle nyugodtan.

Vevővélemények

Remek táplálékkiegészítő
2018-07-07
Amióta nem lehet kapni flakonos formában azóta ezt veszem, jó ideje nem voltam beteg, télen sem amikor az egész család kidőlt, szerintem van hozzá köze.