Teljesítménynövelő csomag

 
Scitec Nutrition Teljesítménynövelő csomag
Ár: 17 990 Ft
18 660 Ft
Megtakarítás:670 Ft 4%
1 X
Isotec Endurance 1 kg
Isotec Endurance 1 kg
Scitec Nutrition
Íz:
1 X
Mental Focus 90 kap.
Mental Focus 90 kap.
Scitec Nutrition
1 X
Citrulline Malate 90 kap.
Citrulline Malate 90 kap.
Scitec Nutrition
1 X
Beta Alanine Caps 150 kap.
Beta Alanine Caps 150 kap.
Scitec Nutrition
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Builder.Hu alap teljesítménynövelő csomag

Alap-teljesítménynövelő Stack

Isotec Endurance (1 kg - 30 adag)
Az ellenállásos (súlyzós) és állóképességi edzés egyaránt lemerítheti a test energia-tartalékait, illetve víz és elektrolit-veszteséget okozhat. A forró és párás környezet ezt tovább fokozhatja, ami a teljesítmény további esését eredményezheti. Ennél fogva, hasznos lehet, minden elvesztett létfontosságú anyag pótlása. Az Isotec Endurance „tri-carb” szénhidrát-forrást tartalmaz, ami 3, különböző jellemzőkkel bíró, szénhidrátot foglal magában. Az elkészített szénhidrát-elektrolit ital hozzájárul az állóképességi teljesítmény fenntartásához a hosszabb állóképességi edzések folyamán és fokozza a víz felszívódását a fizikai edzések során. A C-vitamin segít fenntartani az immunrendszer normál működését az intenzív edzések alatt és után. Ez a hasznos hatás napi plusz 200 mg C-vitamin (ami 1 adag Isotec Endurance-ben megtalálható) bevitelével érhető el, az ajánlott napi C-vitamin-bevitel felett. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidációs stressztől való védelméhez.*
Mental Focus (90 kap. - 30 adag)
Az energiaszintről már gondoskodtunk, jöhet a koncentráció és a fáradtságküszöb kitolása. A Mental Focus ALC-t tartalmaz, mely a koncentráció javítása mellet a kortizolszintet is csökkenti, valamint segít magasan tartani a LH (luteinizáló hormon) és tesztoszteron szintet is. A tirozin egy aminosav, mely energizáló, neurotranszmitter (ingerületátvivő anyag) fokozó és antikatabolikus tulajdonságokkal rendelkezik. Az edzés által lecsökkenő neurotranszmitter szint a fáradtság egyik okozója, és a túledzettség kialakulásáért is felelős. A koffein segítségével pedig jelentős teljesítmény-növekedést, fájdalom- és izomláz-szint csökkenést tapasztalhatunk. A koffein stimulálja a központi idegrendszert is, ami által fokozza az éberséget, mentális fókuszt, valamint az anyagcsere sebességét.
Szedj 2-3 kapszulát 30-60 perccel edzés vagy bármilyen tevékenység előtt, ami éberséget, fókuszt követel meg.
NE LÉPD TÚL AZ AJÁNLOTT ADAGOT!
Citrulline Malate (90 kap. - 30 adag)
Az aerob kreatin! A citrullin-malátról bebizonyították, hogy fokozza az izmok teljesítményét, mert növeli az aerob energia termelést és kitolja a fáradást. A citrullin-malát redukálja a tejsav és ammónia felhalmozódását, és meggyorsítja a regenerációt, mert növeli a fontos "energia valuták", a kreatin-foszfát és az ATP újra szintézisét. Egy aerob sporttevékenyég esetében ezek mind megbecsülendő tulajdonságok.
Vegyél be 1-2 adagot (3-6 kapszula) naponta. Edzésnapokon az egyik adagot edzés előtt 30 perccel szedd be.
Beta Alanine (120 g - 30 adag)
Az ACID KILLER formula képes hatásosan megemelni az izmok karnozin szintjét, melyből az következik, hogy a termék használatával csökkenthető az izomkifáradás, növelhető a teljesítmény és fokozható a regenerálódás. Mindez tudományosan egyértelműen bizonyítva van! Nem vizesít, így a testsúlyra nincs hatással, nincsenek benne stimulánsok, ami miatt az adagolását problémamentesen növelhetjük szükség szerint, és semmi egyéb anyag nincs benne, csak a tiszta béta-alanin ill. a hisztidin hatóanyagok.
Szedj be a testsúlyodtól függően napi 1-2 adagot (4-8 gramm) a nap folyamán elosztva. A maximális hatás 2-4 hét használat után jelentkezik.

Ezekkel a kiegészítőkkel még tolerálható anyagi ráfordítás mellett növelhetjük meg jelentős mértékben az aerob sportteljesítményünket. Tartalmazza azokat a legalapvetőbb anyagokat, melyekre ehhez szükségünk lehet. Ha hatás mértéke természetesen egyénenként más és más lehet, így nem fogunk jóslatokba bocsátkozni, ám az ezekben a kiegészítőkben található hatóanyagok hatása mind tudományosan alátámasztott tény.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-02-24
Sziasztok!Tudom nem kívánság műsor,de nem gondolkoztatok még el,hogy esetleg egy Isotec legyen,ehelyett az izotóniás ital helyett?Sokkal barátibb ára lenne.Ill. a kérdésem:kuraszerűen érdemes használni?Ha igen,milyen időközönkénti szünetet ajánlotok?

válasz
2012-02-24
Persze, csak az Endurance Fuel viszont jobb :)
Szedheted folyamatosan, esetleg a Mental Focust szüneteltetheted időnként a koffein miatt.

Vevővélemények