Hot blood 3.0 + Crea Star (szett)

 / 5.0 1 vélemény
Scitec Nutrition Hot blood 3.0 + Crea Star szett
Ár: 13 945 Ft
14 680 Ft
Megtakarítás:735 Ft 5%
1 X
Crea Star 270 gr.
Crea Star 270 gr.
Scitec Nutrition
Íz:
1 X
Hot Blood 3.0 820 gr.
Hot Blood 3.0 820 gr.
Scitec Nutrition
Íz:
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Hot blood 3.0 + Crea Star

Eszelős bedurranás, kirobbanó energia, koncentráció, és izomnövekededés - mégis, mi mást kívánhat magának az edzés szerelmese, nem igaz?

A Hot Blood-ot nem kell bemutatni. Ezreknél bizonyított, mint az egyik elsőszámú edzés előtti bedurrantó Magyarországon. A Crea Star pedig egy olyan komplex kreatin keverék,mely kúraszerűen alkalmazva rendesen oda tud vágni! Ha ismered a Crea Bomb-ot, és belegondolsz, hogy ez annak a továbbfejlesztett verziója, akkor láthatod, hogy ez a páros így odab@aszós lesz!

A Hot Blood és a Crea Star szedése

A Hot Blood esetében egyszerű a kérdés: szedd edzés előtt 30 perccel. Egy adag 3 deci vízben tökéletesen feloldódik, de ízlés szerint ez lehet több víz is, nincs jelentősége. Fontos, hogy ne előtte közvetlenül egyél - legalább egy óra teljesen el az utolsó kaja és a Hot Blood között. A Crea Star-t pontosan úgy kell szedni, mint a monohidrátot, tehát étkezések előtt, és edzés után, alkalmanként 1-1 adagot. Szedheted feltöltéses-szuontentartásos módszerrel is. Részletek itt:

HOT BLOOD 3.0

Komplex edzés előtti stimuláns

 • 5 KREATIN
 • L-KARNITINEK
 • AMINOSAVAK
 • VITAMINOK
 • MAGNÉZIUM
 • CITRULIN MALÁT ÉS AAKG
 • KOFFEIN ÉS BÉTA-ALANIN
 • BIOPERINE-NEL®

Amikor edzel, vagy fizikai tevékenységben veszel részt, és elérsz egy bizonyos intenzitást, a tested és a véred „felhevül”, és így hatékonyabban tudsz dolgozni. A HOT BLOOD komplex, gondosan megtervezett edzés előtti formulánk támogatja testedet a fizikai igénybevétel, illetve kifejezetten nagy intenzitású edzés folyamán! Az ötkomponensű, 4500 mg-os multi-kreatin mátrixunk tartalmazza – többek közt- a valaha legtöbbet kutatott kreatin-típust! Az ilyen dózisban alkalmazott kreatin tudományosan bizonyított módon növeli a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó, magas intenzitású erőkifejtéseknél, mint például a súlyzós edzés, vagy az intervallum kardió!*

Fouad Abiad, Team Scitec

Fouad Abiad
IFBB profi, Toronto Pro 2. hely
Team Scitec

Válogatott hatóanyagaink közül több is hozzájárul az alábbi előnyös fiziológiai hatások egyikéhez, vagy akár többhöz is*:

 • Normál izomműködés
 • Az idegrendszer normál működése: neurotranszmisszió és izom-összehúzódások, ide értve a szívet is
 • A fáradtság és a kimerültség mérséklése
 • Normál energiatermelő anyagcsere
 • Normál aminosav/protein szintézis
 • Normál pszichológiai működés
 • Elektrolit-egyensúly

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Adagolási javaslat

Keverjen össze naponta 1 adag (20 g) Hot Blood 3.0 port 400 ml hideg vízzel. Az ital enyhén szénsavas, ezért a kupakot felrázáskor 5 másodpercenként nyissa ki a balesetek elkerülése érdekében. Használata 30-45 perccel edzés előtt javasolt, lehetőleg éhgyomorra. Egyéni érzékenységtől függően az ajánlott adag mennyisége csökkenthető.


CREA STAR

Új, 6 komponensű kreatin mátrix hasznosulás fokozókkal

 • Magas biológiai hasznosulás!
 • 13 aktív hatóanyag!
 • CRE/Absorp hasznosulás fokozó mátrix CreaPep™ és GlutaZorb™ összetevőkkel!
 • Magnézium és B3-vitamin!

Az új CREA STAR termékünk energia robbanásokat idéz elő az izmaidban a nagyszerű kreatin tartalmával. A legnépszerűbb és legtöbbet kutatott kreatin-monohidrátot több különböző formában is biztosítja (pl. Kre-Alkalyn® pufferelt kreatin), együtt más hatásos kreatin származékokkal. Az ilyen dózisban (legalább 3 g naponta) alkalmazott kreatin tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.

A CRE/Absorp mátrix a márkavédett inzulin-stimuláló CreaPep™ peptidekkel többféle úton is fokozza a kreatin hasznosulását. A CreaPep™ mellett aminosavak is fokozzák az inzulin kiválasztást, ami a kreatin jobb hasznosulásához vezet.

A kreatinok mellett a brutális bedurranásokért felel a formulában található glicerin-sztearát is!

A GlutaZorb™ a glutamin stabil oldott formája, biztosítja, hogy ennek az aminosavnak a 100 százaléka bejusson a véráramba. A glükuronolakton és a taurin létfontosságúak az izomsejtek működéséhez és gyakori összetevői az energia italoknak, energizálóknak.

A magnézium hozzájárul a normál fehérje szintézishez, az elektrolit egyensúlyhoz, valamint a csontok és a fogak normál állapotának fenntartásához.

A magnézium és B3 vitamin hozzájárul az idegrendszer (neurotranszmissziót és az izomösszehúzódásokat, ide értve a szívizmot is) normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás mérsékléséhez, a normál energia-termelő anyagcseréhez, valamint a normál pszichológiai működéshez.

Adagolási javaslat

Keverjen össze 1 adagot (9 g – 2/3 adagolókanál) 400 ml vízzel. A „feltöltési fázisban” fogyasszon 15 testsúly kilogrammonként egy adag Crea-Start naponta (ilyen módon a kreatin gyorsabban telíti az izmokat). Ossza el az adagokat a nap folyamán, és étkezések előtt fogyassza. 5 nap után szinten tartásra naponta csak 1 adagot vegyen be. Ha szeretné kihagyni a feltöltési fázist, kezdjen rögtön naponta 1 adaggal!

Allergén információ
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, zeller, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

jó kis bedurranások
2017-02-16
Egyetlen hiba, hogy két szer ize nagyon különbözik, külön kell meginni. Mivel a nem vagyok kávés, se koffein függő, ezért edzés előtt felet szoktam ebből is, abból is. Ok egyszerű, ugye a Hot Blood-ban is van kreatin... Első alkalmakkor brutálisan bedurrantam edzés közben. Mostanában is érzem, de nem annyira vészes, mint az elején. Magas szériával dolgozom és gyönyörűen pörget a végéig. Igaz általában az utolsó gyakorlatnál hulla vagyok! A Hot-Blood különösen akkor hozza magát, mikor fáradtan megyek le edzeni. A Crea-Star szépen növeli az izomzatot.