Acetyl L-Carnitine (90 kap.)

 / 5.0 3 vélemény
Dymatize Acetyl L-Carnitine 90 kap.
Ár: 5 990 Ft
Egységár: 66,56 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Acetyl L-Carnitine

Az ALC részletes leírása megtalálható Étrendkiegészítő Enciklopédiánkban.

Az Acetyl-L-Carnitine élettanilag igen hatékony, számos anyagcsere folyamatban van jelentős szerepe.

Antioxidáns tulajdonságai megvédi az idegsejteket a szabadgyökök károsító hatásaitól. Az acetyl carnitine más szemszögből is szerepet játszik az idegsejtek anyagcseréjében és a molekulái szerkezete hasonlít az ingerületátvivő acetilcholinéhoz. Az acetyl carnitine étrend-kiegészítő a zsírsejteket energiává alakítja a mitokondriában, így alakul át a zsír izommá.

Ajánlott Fogyasztás:

Vegyél be naponta 1-2 kapszulát étkezések közben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-06-30
Üdv nem tudom jól értelmeztem-e a termék leírást de az alc inkább tömegeléshez ajánlott való mint szálkásításhoz fogyáshoz ?? :) Illetve a másik dolog a termék leírásban szerepel hogy : "Az acetyl carnitine étrend-kiegészítő a zsírsejteket energiává alakítja a mitokondriában, így alakul át a zsír izommá." Ha jól tudom ez lehetetlen zsírból izmot vagy tévedek ?? :)

válasz
2014-07-01
Szia!

A gyártó által közölt leírás azon része, amelyben azt állítják, hogy a zsírt izommá alakítja az ALC, baromság. A zsír izommá történő alakulása biokémiai lehetetlenség.

Az ALC-nak csak másodlagos zsírégető tulajdonsága van, elsődlegesen az éberséget, mentális fókuszt javítja, segíti a regenerációt, és segíthet a tesztoszterontermelés természetes úton történő fokozásában. Tömegelés, diéta alatt egyaránt alkalmazható.

Vevővélemények

Edzés előtt 1/2 órával
2017-11-15
Megacélozza az akaraterőt, felspanolja az izmokat.


6-8 éve szedem, stimulálja az agyat a kitartásra, és energiával önti el az izomsejteket. Elsősorban cardióhoz használom, 3/4 órás pörgést okoz. (béta-alaninnal, creatin-monohydráttal és Dymatize folyékony karnitinnel kiegészítve.) Izomláz nuku, túl a 7.-ik X-en