Bilberry (90 kap.)

 / 5.0 2 vélemény
VitaKing Bilberry 90 kap.
Ár: 2 580 Ft
Egységár: 28,67 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Vitaking: Bilberry

Fekete áfonya 470mg (90) (Vitaking)

A fekete áfonyában (bilberry) lévő vegyületek más flavonoidokhoz hasonlóan antioxidáns tulajdonságúak, melyek a sejteket és a sejtmembránt a szabad gyökök által okozott károsodások ellen védik. Legutóbbi kutatások alapján a feketeáfonya festékanyagai értékesebb elemekből állnak, mint a gyümölcshús. A feketeáfonya kék színét adó festékanyagban található antocianinok bioaktív tulajdonságúak, egészségmegőrző szerepet töltenek be.

Az antocianinok erős antioxidánsok anyagok, harcba szállnak a szabad gyökökkel. Alig fél csésze áfonyában annyi antioxidáns található, mint öt adag borsóban, brokkoliban, sárgarépában és almában.

Az antocianinok ilyen pozitív hatással vannak a szervezetre:

  • A fekete áfonya antioxidáns antocianinjai segítik a retina normál működésének fenntartását, valamint segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását.
  • A fekete áfonya antocianinjai a szabadgyökök káros hatásával szemben segíthetik a hajszálerek egészségét, a vénák rugalmasságának fennmaradását.
  • A fekete áfonya antocianinjai segíthetik a gyomor és a nyombél nyálkahártya épségének fenntartását.

OÉTI bejegyzési szám: 10743/2012

Napi ajánlott mennyiség:

3 kapszula.

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Königheit
2018-03-27
Napi szinten szedem (több mással együtt), ez a szem és a jó látás érdekében hatásos. Nem vagyok már mai gyerek de nem kell szemüveg se jogsihoz, se olvasáshoz, ez az igazi 'királyság'