Bilberry (100 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Swanson Bilberry 100 kap.
Ár: 3 130 Ft
Egységár: 31,30 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Fekete áfonya
Swanson Premium Bilberry Fruit

A fekete áfonyában lévő vegyületek más flavonoidokhoz hasonlóan antioxidáns tulajdonságúak, melyek a sejteket és a sejtmembránt a szabad gyökök által okozott károsodások ellen védik. Legutóbbi kutatások alapján a feketeáfonya festékanyagai értékesebb elemekből állnak, mint a gyümölcshús. A feketeáfonya kék színét adó festékanyagban található antocianinok bioaktív tulajdonságúak, egészségmegőrző szerepet töltenek be.

Az antocianinok erős antioxidánsok anyagok, harcba szállnak a szabad gyökökkel. Alig fél csésze áfonyában annyi antioxidáns található, mint öt adag borsóban, brokkoliban, sárgarépában és almában.

Az antocianinok ilyen pozitív hatással vannak a szervezetre:

  • A fekete áfonya antioxidáns antocianinjai segítik a retina normál működésének fenntartását, valamint segíthetik a szem kollagén tartalmának egészséges szinten tartását.
  • A fekete áfonya antocianinjai a szabadgyökök káros hatásával szemben segíthetik a hajszálerek egészségét, a vénák rugalmasságának fennmaradását.
  • A fekete áfonya antocianinjai segíthetik a gyomor és a nyombél nyálkahártya épségének fenntartását.

OÉTI bejegyzési szám: 5623/2009

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula

A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Nagyon hasznos kiegészítő!
2017-12-24
Én harcművészetekkel foglalkozok. Nálam nagyon-nagy hangsúly van az ütőfelületek (sípcsont, seiken, alkar, kézél, kézház, ujjak, tenyérpárna) felkeményítésére, magyarul mondva csontra edzek. Szedek is Biotech Calcium-Magnesium-Zink-et, K2 és D3 vitamint is dögivel. Ugye ezek kellenek az erős csontozathoz. Hogy jön képbe az áfonya kapszula? Ugye a Vastenyér (Iron Palm) és a makiwara tréningek során, mikor napi 300-400 ütést csinálsz kemény felületeken (deszka, betonlap, acél csapágygolyókkal bélelt "párna"...stb.) sajnos keletkezhetnek vérrögök is, a hajszálerek sérülhetnek. Az áfonya pedig megerősíti az érfalakat. Amióta ezt szedem, azóta az öklömön a bütykökön már jócskán kevesebb vérrög van. Előtte akárhányszor ökölbe szorítottam a kezemet, a bütykeim azonnal bevörösödtek és utána órákig(!) tűzpiros volt. Valóban hasznos ez a készítmény! Kombinálom még ezt a Pharmekal Daily One Curcuma-val is. Ugye a kurkuma pedig jó a csonthártyagyulladás megelőzésére is.