Amerikai Tőzegáfonya Forte (30 kap.)

 
Netamin Amerikai Tőzegáfonya Forte 30 kap.
Ár: 1 790 Ft
Egységár: 59,67 Ft/kap.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Amerikai Tőzegáfonya Forte

Mit érdemes tudnod az amerikai tőzegáfonyáról?

Az Észak-Amerikából származó növényt már az indiánok is nagy becsben tartották. Nem csak a használata nyúlik vissza régre, kutatások is több évtizede foglalkoznak vele.

Ennek egyik oka, hogy az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) rendkívül gazdag antioxidánsokban és flavonoidokban, ezért úgy vélik, rendszeres fogyasztásával megelőzhetőek bizonyos szív-és érrendszeri megbetegedések. Ezek az anyagok ugyanis csökkenthetik a „rossz” koleszterinnek hívott LDL –szintet a vérben, míg növelhetik a „jó” koleszterinnek nevezett HDL-t.

Az amerikai tőzegáfonya mégsem erről a legismertebb, hanem a húgyúti megbetegedések esetén való alkalmazhatóságáról. Közkedvelt azon hölgyek körében, akik könnyebben felfáznak, de komoly húgyhólyaggyulladás esetén is alkalmazzák kiegészítő kezelésként. Tudományosan is alátámasztott, hogy az amerikai tőzegáfonya a gyulladásos folyamatokért felelős E.coli baktérium hatástalanításában segíti a szervezetet.

Emiatt hívják a nők gyümölcsének, pedig nem a (nőket valóban gyakrabban sújtó) felfázás, hólyaggyulladás az egyetlen húgyúti megbetegedés, aminél alkalmazható. A prosztataproblémák enyhítésében szintúgy szerepe lehet.

Mitől más a Netamin Tőzegáfonya Forte?

A Netamin Tőzegáfonya Forte 50:1 arányú amerikai tőzegáfonya kivonatot tartalmaz, ami annyit jelent, hogy 1 kapszula tartalma 25 000 mg friss tőzegáfonya gyümölcsnek felel meg.

Tovább fokoztuk erejét még két EXTRA összetevővel:

C-vitamin

Azért, hogy még intenzívebb legyen a szív-és érrendszert, immunrendszert támogató ereje!

Probiotikum

Azért, hogy még hatékonyabb segítség legyen, ha antibiotikumos kúrára kényszerülsz, az antibiotikum ugyanis gyengítheti a bélflórát, hasmenést, egyéb bélpanaszokat okozva ezzel, a probiotikum pedig ennek helyreállításában segít.

Kiknek ajánlott a Netamin Tőzegáfonya Forte?

  •  mindazoknak, akik könnyen felfáznak, gyakran küzdenek alsó húgyúti fertőzésekkel
  •  antibiotikumos kúra mellé, kiegészítésként
  •  fokozott fizikai és szellemi igénybevétel esetén, az immunrendszer támogatására
  •  szív-és érrendszeri megbetegedésekre való hajlam esetén, vagy már kialakult betegség kiegészítő kezelésés

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények