Tőzegáfonya kapszula (60 kap.)

 / 5.0 1 vélemény
Celsus Tőzegáfonya kapszula 60 kap.
Ár: 4 505 Ft
Egységár: 75,08 Ft/kap.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Tőzegáfonya kapszula

A Tőzegáfonya kapszulás termék amerikai ültetvényekről származó, frissen szüretelt, porított tiszta tőzegáfonyát tartalmaz. Kiszerelése: 60 kapszula, 1 kapszula 400 mg tőzegáfonyát tartalmaz!.

Magas hatóanyag tartalom: 100% természetes, tiszta 400 mg tőzegáfonya gyümölcs kivonat, egyenesen a tőzegáfonya hazájának számító amerikai ültetvényekről

Alkalmazása:Felnőtteknek napi 2 kapszulát bőséges folyadékkal ajánlott bevenni.

Száraz, hűvös helyen tároljuk!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-10-28
Szerintem is homályos ez a 'felfrissülés' téma.
Edzettem már úgy - teremben is, otthon is - hogy utána még a lépcsőn lefelé is szédültem, botladoztam. Nem bírtam belépni a fürdőkádba. Sorolhatnám.
Mégis ÜDÍTŐ volt. Felfrissülés? Ez csak egy próbálkozás az edzés utáni eufória leírására. Ismered a holtpontot? Futás, úszás(!) közben pl.? Nekem ilyenkor a könnyeim csorognak a boldogságtól... és üvölteni tudnék. Néha meg is teszem, ha kellő távolságban vagyok lakott területtől :-)
Szerintem itt a felszabaduló hormonok - tesztoszteron, endomorfinok,... - okozzák ezeket az érzéseket.
De talán értem, mire célzol. Fél kilós súlyokkal kalimpálni, futógépen gyalogolni (!) ... Hát??? Vagy mégsem erre? Én a súlyzós edzés után is ezt érzem, csak talán nem felfrissülésnek kellene mondani.

válasz
2017-10-31
Más az, amikor egy 10 perces séta után hazaérve úgy érzed, hogy jót tett a levegő, felfrissültél, és más az, amikor egy egyórás lábedzés után boldog vagy, hogy megcsináltad :) De biztos, hogy nem leszel friss és üde. Max. a lelked lesz az. De sokan azt se tudják, milyen érzés ez, és ez az a probléma, amire a cikk szerzője fel akarta hívni a figyelmet.

Vevővélemények

400mg majdnem elég egy napra
2016-01-19
Kicsit drágább mint a többi de jó az összetétele, két darab naponta pont elég belőle de még nincs túladagolva. Lehetne egy kicsit olcsóbb, de majd odafigyelek az akcióra (ha lesz)