Cranberry Supreme (60 tab.)

 / 5.0 2 vélemény
BioTech USA Cranberry Supreme 60 tab.
Ár: 2 290 Ft
Egységár: 38,17 Ft/tab.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

CRANBERRY SUPREME

TŐZEGÁFONYA TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNY.

1 ADAGBAN:

FEDEZD FEL A BOGYÓK EREJÉT!

Az áfonya egy Észak-Amerikában őshonos növény gyümölcse. A régi korokban e vörös bogyókat és leveleiket a hagyományos gyógyászat egy sor egészségügyi probléma gyógyítására használta. A tabletták a tőzegáfonya élénk színét is adó proantocianidinekből készülnek. A tőzegáfonya a C-vitamin kitűnő forrása is, amely elősegíti az immunrendszer normál működését és a sejtek oxidatív stressz elleni védelmét.

100%-ban gluténmentes!

Felhasználási javaslat:

Naponta háromszor 1 tabletta sok vízzel.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-02-23
Hello!

Az érelmeszesedés ellen ill. a már kialakult mész-plakkok eltávolításában szeretnék tanácsot kérni. Édesanyám autoimmun betegségben szenved, ezért mindenek előtt olyan kiegészítőt keresek, ami nem emeli meg az immunrendszer működését.
A vörösáfonya (néha Cranberry-t tőzegéfonyának fordítják, vagy fordíva, ami picit megvekerő lsd BiotechUSA vs. Swanson terméknél) antioxidáns hatásával ér el a hatását ue? Elvileg akkor Astaxhantine (tudomásom szerint legerősebb antioxidáns) is jó lehet erre a célra?
Milyen egyéb kiegészítőkkel lehetséges a megelőzés és a meglévő lerakódások eltávolítása?

Előrre is Köszönöm a Segítséget!

válasz
2018-02-05
Szia!

Én nem ismerek olyan legális táplálékkiegészítőt, amely képes lenne a plakk eltávolítására. Ezt még gyógyszerekkel is elég nehézkes megoldani. Preventív jelleggel Garlic & Parsley, és napi 4-8 kapszula Omega 3 némi Q10-zel kombinálva viszont sokat tehet az ügy érdekében.

Vevővélemények

nátha esetére
2015-02-26
Nátha esetére vettem. A builder-es multivitamint szedem alapban, ha netalántán kerülgetett vmi, megnöveltem a C vitamin-t és mellé ezt szedtem. Nem is voltam náthás egy napot talán összesen.