Acai Berry (60 g.k.)

 / 5.0 2 vélemény
VitaKing Acai Berry 60 g.k.
Ár: 2 480 Ft
Egységár: 41,33 Ft/g.k.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

Acai Berry

A világ egyik legtökéletesebb étele - valódi szuperélelmiszer

Az Acai (ejtsd: ászáj vagy ászái) bogyó vagy Acai gyümölcs hatalmas pálmán nő az amazóniai esőerdőben, és olyan, mint egy lila üveggolyó vagy szőlő. Nagyon finom trópusi íze van. Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás.

Az amazóniai acai bogyó 10-szer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a szőlő és 2-szer annyit, mint a kékáfonya. Emiatt a világon a legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcs­nek tartják, tehát rendkívül egészséges.

Lehet, hogy ez a legtökéletesebb étel a világon, mivel tele van tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, étkezési rostot.

A termékben található polifenolok antioxidáns hatásuknak köszönhetően hozzájárulnak a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Cikkek az Acai hatásáról a Shop.Builder.hu Webáruházban:

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-07-05
SZia, az acai berry-t tartalmazó termékeitek közül ebben van a legtöbb berry/kapszula? Ha nem , akkor mekyikben? Köszi! J

válasz
2012-07-05
Szia! Igen, én sem találtam magasabb dózisút. Lenne ugyan 250mg-os, de az csak 4:1 arányú kivonat, így jól számoltad ki, hogy a kevesebb néha több :-)

Vevővélemények

Bevált kiegészítője a diétámnak
2016-08-02
Sziasztok! Nálunk az egész család szedi. Bevált kiegészítője a diétámnak. Az áfonya finomabb de ez könnyebben beilleszthető a diétámba.