A lazac nem luxus többé!

2017-02-20
 / 4.2
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Sosem gondoltuk, hogy valaha lazacot sütünk, mert a lazac eddig baromi drága volt. Megjelent azonban a piacon egy megoldás, amivel pillanatok alatt lehet jó minőségű narancssárga halételt készíteni, ami nem csak látványos lesz, hanem elképesztő íze van.


Kapcsolódó cikkek
Mindenki utálja a tonhal konzervet. Ez csak idő kérdése: ha most még nem, majd fogja. Ehhez képest elképesztően könnyen lehet finom kaját csinálni tonhalból, cs...
Lássuk, milyen is az, amikor egy sajttorta receptet megpróbálunk picit Builderesíteni. Kis extra protein, no cukor, no vaj, stb. Majdnem tökéletesen sikerült!...
Hozzávalók: * 1 bögre jázmin rizs * 2 bögre víz * 1 csipetnyi só * 1 citrom reszelt héja * 1 tasak Nyírfacukor vanília ízű xilit * 4 evőkanál nyír...
Mi történik ha egy konzerv csirkemellfilét összeturmixolsz némi párolt brokkolival és egy kis fűszerrel? Nos, az eredmény kellemesen visszataszító :) Mit jelent...
Törökrizst biztos ettél már a giroszosnál. Ha most bólogatsz, le is buktál, még jó hogy nem mekkdonáldszot kérdeztünk, ahol kecskét lehet enni és kacsát....
Azt hiszed, tojásrántottát sütni olyan könnyű? Tévedsz: még könnyebb! Profi megoldás csak tőlünk! ...
Tudtad, hogy kiváló lepény készíthető a tonhalkonzervből? Reggelire, vagy bármilyen napszakra kiváló választás lehet, már csak azért is, mert könnyen szeletelhe...
Vágysz egy kis hűsítő gyümölcslevesre, de nem akarod a szokásos cukros, semmire sem jó menzás változattal hizlalni magad? Akkor ez a cukor nélkül elkészített pr...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!