A lazac nem luxus többé!

 / 4.2
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Sosem gondoltuk, hogy valaha lazacot sütünk, mert a lazac eddig baromi drága volt. Megjelent azonban a piacon egy megoldás, amivel pillanatok alatt lehet jó minőségű narancssárga halételt készíteni, ami nem csak látványos lesz, hanem elképesztő íze van.


Kapcsolódó cikkek
Egy remek, sajtos-brokkolis szószban megsütött csirke receptet olvashattok-láthattok ezúttal a Builder Gasztro-ban, melyet elkészíteni gyerekjáték, megenni pedi...
Hozzávalók: - 250 g rizstészta - 8 db nagy garnélarák - fokhagyma - himalája só - őrölt feketebors - majoránna - apróra vágott petrezselyem - olívaolaj ...
A csirke-rizs unalmas ismétlődésének elkerülése érdekében ismét itt van egy szuper csirke recept, ami ráadásul pofonegyszerű: íme a kókusztejszínes-chilis csirk...
Korábbi tiramisu receptünk sem volt egy bonyolult valami, de ez a mai igazán faék egyszerűségű. Ráadásul minimális szénhidrát van benne, így tulajdonképpen diét...
Vágysz egy kis hűsítő gyümölcslevesre, de nem akarod a szokásos cukros, semmire sem jó menzás változattal hizlalni magad? Akkor ez a cukor nélkül elkészített pr...
Ha már úgyis mutattunk nektek lazacos recepteket, eljött az ideje, hogy megmutassuk a legegyszerűbb és leggyorsabb, de nem kevésbé finom változatát is, egy kváz...
Jön a jó idő, így időszerű volt ismét összedobni egy proteines fagyi receptet. Halálosan egyszerű, halálosan gyors, csak győzd kivárni, míg megfagy!...
Gyúrós szendvicshez megváltás, ha már unod a jól bevált csirkepástétomot: íme a tonhalkrém, avagy tonhalpástétom recept, mely forradalmasítja a suliba vagy mel...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!