A lazac nem luxus többé!

2017-02-20
 / 4.2
Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Belépés/Regisztráció

Sosem gondoltuk, hogy valaha lazacot sütünk, mert a lazac eddig baromi drága volt. Megjelent azonban a piacon egy megoldás, amivel pillanatok alatt lehet jó minőségű narancssárga halételt készíteni, ami nem csak látványos lesz, hanem elképesztő íze van.


Kapcsolódó cikkek
Azt gondolnád lehetetlen egy komplett ebédet összedobni, ami csak egészséges alapanyagokból készül, sőt tápértéke megfelel egy diétázó, súlyzós edzést végző emb...
Nincs más otthon, csak egy kis zöldség, meg a szokásos csirkéd? Semmi gond, itt az ideje, hogy megfőzd életed első lecsós csirkéjét! Tipikus konyhai maradékpusz...
HOZZÁVALÓK * 300g darált pulykamell * 500g cukkini * fél vöröshagyma * 2 gerezd fokhagyma * só, bors ízlés szerint * egy evőkanál extra szűz olivao...
Adja magát, hogy az ünnepek előtt összedobjunk egy bejglit a Gasztro rovatban. Sokan is kértétek. Nos, elkészült! A szerkesztőségben annak dacára folyt a harc a...
Egy egyszerű, de nagyszerű recept Oláh Vivien jóvoltából: a tonhalsaláta! Egy kis zöldség, egy kis tonhal (természetesen nem olajos, hanem sós lében), egy kis a...
Mi történik ha egy konzerv csirkemellfilét összeturmixolsz némi párolt brokkolival és egy kis fűszerrel? Nos, az eredmény kellemesen visszataszító :) Mit jelent...
Bár diétája utolsó szakaszában van, Petra mégis összeütött nekünk egy finom meggyes csokitortát - amiből ő ugyan nem ehetett, ám ez nem von le semmit sem a rece...
Valószínűleg a világ egyik legegyszerűbb csirke receptjét olvashatod itt. Gyakorlatilag full szénhidrátmentes, és még gyerekek által is finomnak tartott, igazi ...

Kérdésed van a cikkel kapcsolatban? Tedd fel!

Ebben a rovatban kérdéseket csak regisztrált felhasználóink tehetnek fel!
Kérlek, jelentkezz be!