100% Micronized Creatine Monohydrate (300 gr.)

 / 4.0 1 vélemény
Ultimate Nutrition 100% Micronized Creatine Monohydrate 300 gr.
Ár: 4 550 Ft
Egységár: 15,17 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Crea-Pure™

A világ legtisztább kreatinja!

A Crea-Pure™ egy olyan kreatin monohidrát, meyet ultra-szűrt eljárással állítanak elő mikronizált finomságúra. Ezáltal sokkal jobban szívódik fel, mint a többi kreatin fajta. Az általában kapható olcsóbb kreatinok 25-40%-a szívódik fel, és a tisztaságuk sem a legjobb. Ezzel szemben a Crea-Pure™ 70-90%-a felszívódik, mert tisztább és finomabb szemcséjű kreatint tartalmaz, ami az ultra-szűrt technológiának köszönhető.

Ahhoz, hogy a sportoló napi kreatin szükségletét bevigye húsból, 10kg feletti mennyiséget kellene fogyasztania. Ami elsősorban fizikai lehetetlenség, másodsorban pedig anyagi csődhöz vezetne. A kreatin-monohidrátnak nagyon fontos szerepe van az erő- és izomépítésben. A vékonybélen keresztül felszívódva bekerül a vérkeringésbe, onnan az izomsejtekbe, ahol vízvisszatartással megnöveli a sejtek térfogatát. Az így megnövekedett sejtekben sokkal jobb lesz az anabolikus folyamat is, ami izomtömeg és erőnövekedéshez vezet. Az eredmény egyéntől és táplálkozástól függően, de mindenképp 10-20%-os erőnövekedéshez és 8-10kg izomgyarapodáshoz vezet egy kúra során.

Adagolás: testsúlytól függően 15-30 gramm kreatin naponta, 5 grammos adagokra elosztva. Javaslat: a kreatint bevehetjük egy adag Massive Whey Gainer-rel, vagy 0,5 liter vízben feloldott szőlőcukorral.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

valamivel többet vártam
2007-01-04
Mindigis meg voltam elégedve az Ultimate termékekkel (esetek 90%-ában Ultimate-t veszek), ez tulajdonképpen most sincsen másképp, de valamivel többet vártam ettől a kreatintól. Bár énrám nagyon nehezen jön fel tömeg, mert genetikailag nagyon szálkás vagyok, talán ez a dolog nyitja.