Creapure+ALA+B1 (125 gr.)

 
Trec Nutrition Creapure+ALA+B1 125 gr.
Ár: 2 990 Ft
Egységár: 23,92 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creapure + ALA + B1 (125 g)

Creapure + ALA + B1 egy olyan kreatin formula ami alfa-liposavval (ALA) és tiaminnal (B1 Vitamin) van dúsítva. A kreatin egy olyan kiegészítő, mely segíti az erő- és tömegnövelést (anabolikus tevékenység). Indirekt módon a test regenerációját is befolyásolja, javítva a nitrogén egyensúlyt és eltolva a protein csökkenést (antikatabolikus tevékenység). Ez a kreatin formula a legjobb minőségű alfa-liposav (ALA) és B1 vitaminnal van dúsítva, ami részt vesz az energiatermelésben és megvéd az oxidáció ártalmas hatásaival szemben (antioxidáns aktivitás). Az ALA stimulálja az inzulin kibocsátást is, ami végül növeli az aminosav és kreatin átvitelt az izomsejtekbe. A megfelelő kreatinfogyasztás ALA és B1 vitaminnal kombinálva akár 100%-al megnöveli a kreatin elraktározódását a testedben. Ez számos reakciót vált ki, ami a sejteknek több víz megkötését teszi lehetővé. A sejtek megnövelt térfogata a sejtközi nyomás megváltozását okozza, melyet a tested anabolikus jelként kezel, ez pedig izomnövekedést vált ki. Mindössze néhány hét alatt 10-30% erőnövekedést és 3-7 kg tiszta tömegnövekedést érhetsz el a kreatin megfelelő fogyasztásának köszönhetően. Tartós eredmény elérése érdekében, kombináld a kreatint tejsavófehérjével, protein- és szénhidrát kiegészítőkkel, L-glutamin peptiddel, glutaminnal, HMB-vel, vagy aminosavval.

A Trec Nutrition kreatint a Degussa Bioactive – SKW németországi laboratóriumában gyártják Hamburgban. Ezt a terméket az egész világon CREAPURE védjegy alatt forgalmazzák.

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:

A terméket a testtömeghez mérten kell bevenni, az alábbiak szerint, lehetőleg 30 perccel étkezés előtt, és közvetlenül edzés után. Vegyél be 2 adagot (1 adag= 5 g) naponta kétszer, kb. 250 ml gyümölcslében feloldva Edzés napon: vedd be az első adagot 30 perccel az edzés előtt , a másodikat azonnal az edzés vége után. Edzés nélküli napon: vedd be az első adagot 15 perccel a reggeli előtt , a másodikat 15 perccel vacsora előtt A legjobb eredmény elérése érdekében kombinálhatod ezt a formulát egy adag (kb. 30 g) dextrózzal. Ajánlott 4-6 hétig szedni ezt a formulát, és ezt követően 3-4 hétre teljesen fel kell függeszteni a kreatinszedést.

MEGJEGYZÉS: a dobozban egy praktikus mérőkanál található, mely segít kimérni a formula egy adagját (1 csapott kanál 5 g CREAPURE+ALA+B1).

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények