100% Creatine Monohydrate (500 gr.)

 / 4.3 23 vélemény
Scitec Nutrition 100% Creatine Monohydrate 500 gr.
Ár: 3 980 Ft
4 190 Ft
Megtakarítás:210 Ft 5%
Egységár: 7,96 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% Creatine

100% kreatin monohidrát

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz.

A 100% Creatine a legtöbbet kutatott kreatin-formát tartalmazza. A kreatin napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Fouad Abia, Team Scitec

Fouad Abiad
IFBB Pro, Flex Pro 3rd
Team Scitec

Adagolási javaslat

A jótékony hatás eléréséhez legalább napi 3 gramm kreatin bevitele szükséges! Ossza el a testsúlyát (kg) 3-al és ezt a mennyiséget (grammban) vegye be minden nap a terhelési fázisban (használat első hete). Ha letelt ez az időszak, fenntartó adagként ennek a fele javasolt. Fogyassza éhgyomorra, lehetőleg edzés után egyszerű szénhidrátokkal. A kreatin minden 3,4 grammjához 300 ml folyadékot használjon a megfelelő oldás eléréséhez. Ne vegyen be egyszerre 10 grammnál többet és ossza el a napi adagot!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-01-27
130 kg vagyok és másfél hónapja a 'feltöltési' fázisban bevittem napi 42 grammot egy hétig, aztán csökkentgettem szépen lefele, most mondjuk mehetne 6 kanállal napi 21,5 gramm edzésnapokon? Pihenő napon?

válasz
2019-01-28
Szia!

A kúra lényege, hogy minden nap ugyan úgy fogyasztod a kreatint. Pihenő napon is ugyan úgy kell szedni mint edzés napon.
21,5g /5gr-al az kb 4 kanál amúgy.

Vevővélemények

Creatin oldódása
2019-12-20
Bár leginkább a Scitec termékeit használom, mert kiválóak, a Creatin oldódása bizony elég gyér. Ezzel ellentétben a Protein. Buzz Creatinja szinte tökéletes oldódással bír.