100% Creatine (300 gr.)

 / 4.4 26 vélemény
Scitec Nutrition 100% Creatine 300 gr.
Ár: 3 125 Ft
3 290 Ft
Megtakarítás:165 Ft 5%
Egységár: 10,42 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% CREATINE MONOHYDRATE

100% kreatin

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz.

A 100% Creatine a legtöbbet kutatott kreatin-formát tartalmazza. A kreatin napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Fouad Abiad, Team Scitec

Fouad Abiad
IFBB Pro, Flex Pro 3rd
Team Scitec

Adagolási javaslat

A jótékony hatás eléréséhez legalább napi 3 gramm kreatin bevitele szükséges! Ossza el a testsúlyát (kg) 3-al és ezt a mennyiséget (grammban) vegye be minden nap a terhelési fázisban (használat első hete). Ha letelt ez az időszak, fenntartó adagként ennek a fele javasolt. Fogyassza éhgyomorra, lehetőleg edzés után egyszerű szénhidrátokkal. A kreatin minden 3,4 grammjához 300 ml folyadékot használjon a megfelelő oldás eléréséhez. Ne vegyen be egyszerre 10 grammnál többet és ossza el a napi adagot!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-09-23
Szia:) Mielott bármit is kérdeznék elmondom hogy most szedek először kreatint. 190 cm és 85 90 kg vagyok ami 30 gramm kreatinra jön ki/nap. Én ezt kicsit soknak találom. Mindennap van kardiós edzésem és súlyzós is. Az étrendemben rengeteg a fehérje és nagyon oda figyelek az étkezésemre. Napi 3 teljes kiörlésű zsemlét muszály bevinnem mert még iskolába járok. De lassan mar betegesen oda figyelek a szenhidrát és a cukor bevitelemre. Esetleg tudnátok nekem abba segítemi hogy hány gramm kreatint vigyek be egy nap mert tényleg soknak találom a 30 grammot. Vagy hogy baj e ha lejjeb csökkentem. Válaszotokat előre köszönöm. Hajagos Marcell

válasz
2016-09-23
Szia. Feltöltéskor, napi 6x5 grammos adagokban nem vészes ez. Utána, egy hét elteltével lehet csökkenteni 15 grammra. Ha nem akarsz tölteni, akkor lehet ez kapásból 15 gramm is naponta, a kúra végére pont ugyanott leszel, mintha töltöttél volna, csak a feltöltéskor tapasztalható hirtelen nagy "bumm" marad el, helyette egy lassabb, de folyamatos fejlődést fogsz tapasztalni.

Vevővélemények

működik
2016-04-21
Tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak, "builder módra" szedtem. Olyan 15%-al nagyobb súlyokkal tudok dolgozni és az izomláz sem olyan erős, mint szokott lenni. Súlyban nem sok növekedést tapasztaltam (2 kiló 6 hét alatt), de pozitív esztétikai változást egyértelműen látok és nem is vizesedek tőle, mivel nem zabálok mellé két pofára cukrot. Nekem nem bántja a hasam a 10 g egyszerre se, de igyekszem 5öt edzés előtt, 5öt utána fogyasztani. Az erőszintemet alacsony szénhidrát bevitel mellett is jelentősen megnövelte, lassabban fáradok el és kimozdított a platóról, amiben már voltam egy ideje, így mentálisan is sokat dobott a motiváltságomon. Íze nincs, oldódni persze nem oldódik se sokat kevergetve, se keveset, de ez minden szemcsés monohidrátnál így van, ha jól tudom. A non stop ivást és wc-re járkálást meg ki lehet bírni 10 hétig. Mondjuk nem sok kedvem van abbahagyni, nem akarok a régi erőszintemmel edzeni megint, úgyhogy szerintem nekem a napi 5 g standard lesz :)