100% Creatine (1000 gr.)

 / 2.8 10 vélemény
Scitec Nutrition 100% Creatine 1000 gr.
Ár: 5 990 Ft
7 190 Ft
Megtakarítás:1 200 Ft 17%
Egységár: 5,99 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

SCITEC NUTRITION: 100% CREATINE

100% KREATIN MONOHIDRÁT

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek, energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz.

A 100% Creatine a legtöbbet kutatott kreatin-formát tartalmazza. A kreatin napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

*Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás a Scitec Nutrition 100% Creatine termékhez

1 adag 100% Creatine italpor 400 ml folyadékban feloldva fogyasztandó. A kreatin kedvező hatásának elérése érdekében legalább 3 g-os kreatin-bevitelt kell biztosítani. Alkalmazása éhgyomorra, valamint edzés után egyszerű szénhidrát bevitellel ajánlott. Feltöltési fázisban (első hét) a szervezet számára szükséges kreatin értékének számítása a testtömeg kilogramm 1/3 részének értéke grammban kifejezve. Szintentartási fázisban a feltöltési szakasznál alkalmazott kreatinmennyiség értékének felét kell a szervezetbe bejuttatni. A kalkulált napi kreatin beviteli mennyiséget a nap folyamán több részben kell biztosítani, figyelembe véve, hogy alkalmanként a maximum érték nem lehet több, mint 10 g.

Allergén információ: Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-28
Sziasztok. Edzés után fél adag mutant mass tömegnövelőbe bele lehet keverni a kreatint? Vagy jobb lenne külön kikeverni utána? Mert jobb lenne ha egybe mehetne, a folyadék miatt, mert egyszerre nem tudok közel 1l meginni. Köszi szépen.

válasz
2017-03-01
Szia!

Nem gond, mehet nyugodtan egybe a kettő.

Vevővélemények

Pozítív csalódás
2018-04-28
Amennyire itt vélemények alapján lehúzták a terméket, félve vásároltam meg, azonban pozítívan csalódtam benne. Az elején valóban meglepett a szar oldódása.. gyakorlatilag hideg vízben ne is várjuk hogy feloldódik. 2 lehetőséged van, vagy forralsz egy deci melegvízet, vagy a napi teádba belepakolod és elkevered.. na úgy mindem hiba nélkül oldódik és iható. A hatékonyságát illetően megjegyezném, hogy ez nem az a csodaszer, amitől +50 kg-val fogsz fekve maxolni a "kúrád" utád, nem tudom miért hiszik ezt az emberek. Viszont hoz annyi plusszt, hogy megérje elvinni shop builder akcióban... :) :)