Performance Creatine (300 gr.)

 
San Nutrition Performance Creatine 300 gr.
Ár: 2 800 Ft
Egységár: 9,33 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Performance Creatine

A SAN Performance Creatine egy gyógyszerészeti tisztaságú mikronizált kreatin monohidrát formula, mely a részecskeméret csökkentése révén 20-szorosára növeli a teljes felszínt, így gyakorlatilag tökéletes oldódást és hasznosulást garantál!

A hagyományos kreatin monohidrátok oldhatósága rossz így egyszészről felszívódásuk nehezített, másrészről hosszabb időt töltenek az emésztőrendszerben, diszkomfort érzetet és emésztési problémákat okozva!

A SAN mikronizált Performance Creatine formulája, gyors és tökéletes oldódása révén problémamentes kreatin monohidrát bevitelt és maximális hasznosulást tesz lehetővé.

Ajánlott adagolás:

Keverj el egy teáskanál Performance Creatine-t egy pohár vízben, vagy a kedvenc táplálék-kiegészítődben, tömegnövelődben, étkezéshelyettesítődben vagy magas szénhidráttartalmú italodban. Fogyassz napi 1-2 adag Performance Creatine-t.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2010-05-22
100%-os fehérjetartalmú izomnövelö van nektek, és melyik az?

válasz
2010-05-23
Nincs, több okból sem. 100%-os fehérjetartalmú tömegnövelő nem lehetséges, mivel a tömegnövelőknek az a lényege, hogy van bennük szénhidrát is, kisebb-nagyobb mennyiségben. Pl: Volumass 35: 100g-ban van 45g szénhidrát és 35g fehérje, így nyilván 35%-os lesz. Arányaiban ennek egyébként már magasnak számít a fehérjetartalma.
De a tiszta tejsavó izolátumokból is a 90% körüli értéke a maximális, amit el lehet érni, hiszen a fehérjében van ízesítő, színagyag, még ha a zsír és a laktóz el is van távolítva. Erre jó példa az Isobest.
100%-os fehérjét nem kapsz sehol. Tömegnövelőt meg pláne nem.

Vevővélemények