Creatine Monohydrate (500 gr.)

 / 5.0 15 vélemény
Protein Buzz Creatine Monohydrate 500 gr.
Ár: 3 190 Ft
3 990 Ft
Megtakarítás:800 Ft 20%
Egységár: 6,38 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CREATINE MONOHYDRATE

100%-os mikronizált kreatin-monohidrát, por formájában.

Az emberi testben található kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzatban található. A kreatin egy olyan nitrogén tartalmú szerves sav, amely növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A mikronizáció kisebb kreatin részecskéket eredményez. A gyógyszerészeti tisztaságú, mikronizált kreatin (200 mesh) könnyebben emészthető és gyorsabban felszívódik. A por nem ízesített, ezért könnyen keverhető egyéb táplálékkiegészítőkkel, pl. tömegnövelőkkel vagy fehérjeturmixokkal.

1 adagban:

  • 5000 mg mikronizált kreatin
    • ebből 4395 mg kreatin

Felhasználási javaslat:

Keverj el 5 g port 500 ml vízben. Feltöltési szakasz: naponta 4 adag az első héten: 2 adag edzés előtt és 2 adag edzés után. Szinten tartó szakasz: naponta 2 adag: 1 adag edzés előtt és 1 adag edzés után. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.

Termékleírás összecsukása »Kérdések


Vevővélemények

Bevált!!
2018-12-29
Ez az első kreatin, amit szedek, így összehasonlítási alapom nincs. DE, most tartok a szintentartó szakasz elején, és nekem nagyon bevált! Sokkal többet bírok, nagyobb súllyal, és sokkal később tör rám a fáradtság. Féltem a vizesedéstől, de semmi bajom nincs tőle. Nem fáj a gyomrom sem, semmi mellékhatást nem tapasztaltam. Oldódásával sincs semmi probléma, és mivel íztelen, így ezzel sincs gond. Az ára pedig kiváló!!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!