Creatine (500 gr.)

 / 3.0 1 vélemény
Pro Nutrition Creatine 500 gr.
Ár: 4 000 Ft
Egységár: 8,00 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

PRO NUTRITION CREATINE

A 90-es években a kreatin-monohidrát robbanást okozott a sportban, mert elsôként és egyetlenként természetes úton ért el a szteroidokhoz hasonló hatást. Az izmok foszfokreatin készlete felelős a foszfátcsoportok átadásáért, így az ATP képes újraépülni és energiát biztosítani az izomösszehúzódáshoz. A kreatin gyakorlatilag tehát egy energia háttértároló molekula. Emellett fokozza a sejtek térfogatát és a fehérjefelépítést. Ma már több száz klinikai tanulmány bizonyítja, hogy a kreatin-monohidrát emeli az izmok teljes kreatin állományát, mely szabad kreatinból és foszfokreatinból tevôdik ki. Ez az emelkedés eredményezi a jelentôs izomtömeg- és erônövekedést, illetve a fokozott teljesítményt. A kreatinnak nem csak sport, hanem számos egészségügyi alkalmazása is van. Mivel ez egy élethez nélkülözhetetlen molekula, ezért nem megfelelô szintje, a természetes termelôdés hiánya súlyos betegségeket okoz.

A Pro Nutrition® csak a bizonyítottan szennyeződésmentes kreatinforrásokat használja. Csak ezeket a márkákat fogadd el biztonságos és hatásos kreatinként. Keresd a logókat a termékek címkéjén!

Felhasználási javaslat:

Oszd el testsúlyodat hárommal. A kapott számnak megfelelô grammnyi kreatint szedj naponta a töltés ideje alatt (1. hét). Ezután elegendô ennek a fele is. Alkalmazd éhgyomorra valamilyen egyszerû cukorral (dextróz) és 3.5 dl folyadékkal minden 5 g kreatinhoz. Egyszerre maximum 10 grammot szedj be. Kúraszerûen 6-8 hétig alkalmazandó, utána 4 hétig pihenôt érdemes tartani a kreatin szedésben.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2014-08-09
Üdv! Van különbség Monohidrát és monohidrát között?
Úgy értem, például eközött és a sciteces ultrapure között?
Az tiszta sor hogy a builderes éri meg legjobban árba, de én általában két hónapra rendelek és most nagyon gondolkodok, hogy mi legyen :)

válasz
2018-02-05
Szia!

Lehetnek különbségek, egészen aprók is: pl. a szemcsék mérete, ami már befolyásolja az oldódást, és a tisztaság sem elhanyagolható tényező. Utóbbira azonban nem kell, és nem is lehet kiemelt figyelmet fordítani, legfeljebb úgy, hogy megbízható márka termékét vásárolod meg. Ezen a szinten (megbízható márkák termékeire gondolok) ez nem problémás, sokkal inkább a kétes eredetű, netről rendelhető címke nélküli vagy címkés (amit nem nagy cucc nyomtatni, vagy minimális arculatot csinálni otthoni körülmények között egy gagyi cuccnak), apróhirdetéses cuccokra, noname termékekre gondolok.

Pl. a Tri-Creatine Malate-ból jött már ki többféle eresztés: volt,. amelyiket szinte lehetetlen volt feloldani, aztán egy másik doboz pedig víztisztán oldódott nagyon hamar. Ugyanakkor a hatásukban nem volt különbség.

Vevővélemények

Ami miatt kevesebbet kap, az a doboz
2014-08-22
A kreatin az kreatin, semmi extra, átlagos oldódás (szemcsés marad, ezért inkább kanállal be az arcba, és mehet rá a wasser), ezért jár(na) neki az 5 csillag is, mert nem ér kevesebbet, mint más gyártó monohidrátja.


Ami miatt kevesebbet kap, az a doboz. Nem a képen látható kiszerelésben jött , hanem egy kék, kissé áttetsző műanyag dobozban (nem ez a baj vele). Amikor kinyitottam, megcsapott az a szúrós, orrfolyást elindító, fröccsöntött műanyag szag, ezért át is töltöttem másba. (Sajnos a por is vett át szagot egy kicsit)


Ez csökkentette picit a gyártó imidzsét a szememben, úgyhogy legközelebb maradok a hazánkban jobban hype-olt márkák termékeinél.