Creatine Monohydrate (500 gr.)

 / 4.2 5 vélemény
Pharma First Creatine Monohydrate 500 gr.
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 7,18 Ft/gr.
Íz:
ízesítetlen (natúr)
Darabszám:
Kosárba teszem


Termékleírás összecsukása »

CREATINE MONOHYDRATE

5000 MG MAGAS MINŐSÉGŰ ULTRAPURE

A kreatin egy nitrogéntartalmú szerves sav, amely megtalálható a gerinces élőlényekben. A testben fellelhető kreatin körülbelül 95%-a a vázizomzat izomsejtjeiben található. Ezek a sejtek több kreatint tudnak tárolni, mint amennyit a napi normál étkezésünkkel beviszünk, illetve a testünk szintetizál.

Ha étkezésünket kreatinnal egészítjük ki, az izmaink több kreatint fognak tárolni. A kreatin minimum napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen például a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.

Használati utasítás:

1 adag CREATINE MONOHYDRATE italpor 400 ml folyadékban feloldva fogyasztandó. A kreatin kedvező hatásának elérése érdekében legalább 3 g-os kreatin bevitelt kell biztosítani. Alkalmazása éhgyomorra, valamint edzés után egyszerű szénhidrát bevitellel ajánlott. „Feltöltési fázisban” (első hét) a szervezet számára szükséges kreatin értékének sámítása a testtömeg kilogramm 1/3 részének értéke grammban kifejezve. Szinten tartási fázisban a feltöltési szakasznál alkalmazott kreatinmennyiség értékének felét kell a szervezetbe juttatni. A kalkulált napi kreatin beviteli mennyiséget a nap folyamán több részben kell biztosítani, figyelembe véve, hogy alkalmanként a maximum érték nem lehet több, mint 10 g.

Allergén információ:

Tej-, szója- és tojásfehérjét, glutént, ill. mogyorót feldolgozó üzemben készült!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-05-16
Szia! 177cm és 57kg vagyok. Most vettem ezt a kreatint és egy sima jumbot. Edzés után keverném össze őket, hogy kéne elosztani és mennyi vízzel?

válasz
2018-02-05

Vevővélemények

Hát...
2017-05-31
Hosszú évek ota monohidrátott fogyasztok! Egy pár évtizedes tapasztalattal, bátran álithatom, hogy ennek a terméknek a legkedvezőbb része az ára! Egyszerűen nem oldodik! Szemcsés marad! Igy a hashajtó hatása is magasabb! Pedig labdás sékerben oldom és igy se kapok megfelelő álagott! Én bedöltem az árának. Többet nem fogok ilyen creatint venni!