Micronized Creatine Powder (634 gr.)

 / 4.7 6 vélemény
Optimum Nutrition Micronized Creatine Powder 634 gr.
Ár: 7 490 Ft
Egységár: 11,81 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Optimum Nutrition Creatine Powder

Az Optimum Nutrition Creatine Powder színtiszta kreatin-monohidrát rendkívül tiszta formában.

A testépítő körökben és az erősportokban kreatin az egyik legrégebben használt táplálékkiegészítő. Több évtized alatt bebizonyosodott, hogy jelentős mellékhatás nélkül képes nagyon gyors erő- és izomtömeg növekedést produkálni. Mára a tisztább formákkal sikerült minimalizálni a kezdeti emésztési nehézségeket, ami egyben egy lényegesen jobb hasznosulást is jelent – tehát a bevitt mennyiség jóval nagyobb mértékben képes hasznosulni.

A kreatin a szervezetünkben természetesen is viszonylag nagy mennyiségben fordul elő, de terhelés hatására nagyon gyorsan képes kiürülni, mivel az izomzat energiatermeléséhez alapvetően szükséges. Pótlása ezért fontos egy testépítő számára, mert képes megnövelni az izom összehúzódási erejét rövidebb távon, ezért rövidebb intervallumú, nagy intenzitású edzéseknél – ilyen a testépítés, erőemelés, vagy akár a súlyemelés – hatékony teljesítménynövelőnek számít. A nagyobb intenzitással végzett edzések pedig olyan anabolikus reakciókat váltanak ki a szervezetből, amik az edzést követő regenerációs időszakban izomnövekedést váltanak ki.

A másik fontos tulajdonsága a sejtvolumenizáló képessége – ez annyit tesz, hogy segítségével az izomsejt nagyobb mennyiségű vizet képes magába zárni, így a nagyobb térfogat nagyobb mennyiségű tápanyagot is képes kimondottan gyorsan befogadni. Magyarán az izom nem csupán a nagyobb terhelésre jelentkező anabolikus reflex miatt „akar” fejlődni, de képessé is válik arra, hogy a gyors fejlődéshez elegendő mennyiségű tápanyagot fogadjon magába. A gyakorlatban ez a két kör egymást erősíti, és pontosan emiatt ilyen hatékony a kreatin.

Az Optimum ON Creatine Powder rendkívül tiszta, kreatint tartalmaz, mely az apró molekulaméretének köszönhetően sokkal könnyebben és nagyobb mértékben hasznosul, egyben a hagyományos kreatinos készítményekhez képest jelentősen kisebb emésztőrendszeri problémákkal.

Az Optimum ON Creatine Powder kreatint tartalmaz, mindenféle ízesítő anyag, vagy színezék nélkül, így magát a színtiszta hatóanyagot kapod maximális hatással!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-02-22
Szia!

Tanácsot szeretnék kérni!
Mi a véleményed a kreatin+hmb kombinációjáról? Gondoltam kipróbálnék egy folyamatos szedést! Por formájában edzés előtt és után 5g kreatin + 1 g hmb, illetve ugyanez lefekvés előtt! Illetve, hogy az edzés utáni fehérjébe mehet-e? Massacra megy néha edzés előtt! ( ha ez számít )

Köszönöm szépen a segítséged!

válasz
2016-02-23
Szia. Ez egy kiváló kombináció, HMB-ből mehet több is. Egyszer kipróbáltam napi 10 grammjával, elképesztően érezhető volt - persze, nem olcsó muri. Mehet bele a cucc a fehérjébe, persze!

Vevővélemények

2019-05-22
Nemtudom most kezdtem el szedni nem is kapkodok napi 5 gramm 2-3 hétnél járok.... olyan mintha könnyebben mozgatnám a súlyokat. Szerintem lesz eredménye meg ha már megvettem...