Micronized Creatine Powder (317 gr.)

 / 4.5 2 vélemény
Optimum Nutrition Micronized Creatine Powder 317 gr.
Ár: 4 490 Ft
Egységár: 14,16 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creatine Powder - 300g

Creatine Powder kreatinpor
Legalább 99,9% tisztaságú

Minden adagjában 5 gramm (5000 mg) 99,9%-os tisztaságú Creapure védjeggyel ellátott kreatin-monohidrát található. Ez a szabadalmazott eljárással készült Creatine színtelen, szagtalan, por alakú készítmény, ami könnyen oldódik vízben vagy gyümölcslevekeben, és nem ülepszik le a pohár aljára. Így ennek a terméknek nem olyan daraszerű a konzisztenciája, mint azoknak a kreatinporoknak, amiket eddig próbáltál.

Javasolt használat: Hogy feltöltsd az izmaidat 4-5 napon keresztül fogyassz 20-25 mg kreatin-monohidrátot. Ezt követően a kreatinszint fenntartásához elegendő napi 5-7 g kreatin is. A maximális eredmény elérése érdekében egy púpozott teáskanál Optimum Nutrition Creatine port 2,5 dl hidegvízben vagy kedvenc cukros, nem savas, koffeinmentes italodba keverd bele.

Allergia információ: Gyártása olyan helyen történik, ahol különböző tojás, búza, mogyoró és egyébmagvak feldolgozása is folyik.

Bármilyen testsúlycsökkentő program elkezdése előtt kérjen tanácsot kezelőorvosától. Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálásra, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-03-18
Szia!
Kúra szerűen kell szedni? Van valami "ütem", ami szerint érdemes bevinni? Mondjuk 3 hónap használat, 3 kihagyás? Vagy, hogyan működik ez?
Köszi!

válasz
2019-03-19
Szia! 2 hónap után érdemes szünetet tartani vele.

Vevővélemények

Akár jó is lehet
2018-10-08
Az utolsó kérdést én írtam, de részben visszaszívom, más miatt kapitulált a gyomrom. Ezt kiss mennyiségben még az én hasam is bírja, ( Eddig rossz tapasztalataim voltak kreatinnal) mondjuk én nem csinálok feltöltős szakaszt sem. Naponta szedek 3-5g-t azt is 2-3 adagban, szépen oldódik, remélem így is ér majd valamit hosszútávon.