Creatine Monohydrate (300 gr.)

 / 4.0 2 vélemény
Nutrend Creatine Monohydrate 300 gr.
Ár: 3 990 Ft
Egységár: 13,30 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creatine Monohydrate

  • Jó minőségű kreatin
  • Tiszta izomtömeg építés
  • Edzés utáni regeneráció

A kreatin monohidrát egy rendkívül funkcionális, minőségi és 100% tiszta kreatin. Por kiszerelés lehetővé teszi a könnyű és gyors oldhatóságot. Kreatin monohidrát az egyik leghatékonyabb kiegészítő az izomtömeg növekedés támogatására és a terhelés utáni energiaforrások megújítására.

Javasolt használat:

Edzésnapokon: a napi alap adag teljesítmény növelésre és izomtömeg növelésre 5g (2 lapos teáskanál) edzés után.Szünetnapokon: 5g éhgyomorra. Használja 4 héten keresztül, majd hagyjon ki legalább 4-6 hét szünetet! A terméket mindíg szedje együtt szénhidrátokkal (pl. tömegnövelővel a jobb hasznosulás és hatékonyság érdekében).

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2013-12-11
Szia.ebböl is van feltöltési idöszak?

válasz
2018-02-05
Szia. Ez is olyan monohidrát mint a többi. Itt egy cikk a szedésről: A kreatin szedése Builder-módra

Vevővélemények

Nem az igazi!
2016-03-29
Csomagban, tömegnővelő mellé kaptam, elfogyasztva az egész doboz tartalmát, már tudok hitelesen véleményezni. Kirobbanó hatását nem éreztem, nyilván a rossz adagolás miatt (nem kúra jelleggel használtam, hanem napi rendszerességgel edzésnapokon dupla adagot alkalmazva), de nem hatástalan szép, kiegyensúlyozott teljesítménynövekedést tapasztaltam a súlyokat illetően. Oldhatósága számomra csapnivaló volt, 3-4 percig rázva sem oldódott megfelelően. A meleg vizes trükk azonban segített, abban elkeverve valóban víztisztaságúra oldódott, bár néhány szemcse látható volt a palack falán, illetve miután kiittam az alján is maradt. Más termékekkel összehasonlítva, jó kezdésnek.