Creacore (280 gr.)

 / 3.0 1 vélemény
MuscleTech Creacore 280 gr.
Ár: 9 990 Ft
Egységár: 35,68 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Sajnos a Kreatine-HCl összetevő az EU-ban
2013 óta nem hozható forgalomba.
Leírását csupán informatív jelleggel tettük közzé, az USA-ban és az EU egyes országaiban forgalomban van.

Muscletech CreaCore

A Muscletech CreaCore™ a kreatin kiegészítők evolúciójának a csúcsa!

Adagolókanalanként több mint kétszeres dózisban tartalmaz kreatin-HCl–ot, amellett, hogy egyedül ez a kiegészítő tartalmaz még görögszéna kivonatot is, ráadásul pontosan a tudományosan igazolt mennyiségben azért, hogy a hatás még intenzívebb legyen. Ne átlagos kreatinokat vegyél be, válassz olyat amelyben a legkitűnőbb összetevők vannak! Válaszd a CreaCore–t!

Ahogy már említettük a CreaCore–ban több mint kétszer annyi kreatin-HCl van mint más kreatin koncentrátumban: ez pontosan adagolónként 1750 mg-ot jelent a 750 mg–al szemben! Így egy dobozban nem egyszerűen több érték van, hanem ráadásul még olyan eredményeket is várhatsz tőle amelyeket tudományos kutatások is igazolnak.

Egy doboz CreaCore körülbelül kétszer annyi adagot tartalmaz kreatin-HCl–ből (80 adag szemben a 48adaggal) mint a versenytársaink kreatinja, amely így egyszerűen a legjobb ár/érték arányt jelenti. Ráadásul ezekkel a kreatin termékekkel szemben, amelyekből napi négy adagot írnak elő, a CreaCore–ból már napi két adagot fogyasztva is jóval több kreatinhoz juthatsz.

A CreaCore™ az első kiegészítő amely a kreatin és görögszéna igazoltan hatásos arányát tartalmazza (3500mg:900mg két adagolókanálban) Egy 2011–ben megjelent klinikai tanulmány szerint azok a tesztalanyok, akik ebben a kombinációban alkalmazták a kreatint és a görögszénát fekvenyomásban és lábtoló gépen egyaránt látványosan fejlődtek, valamint a szárazizom tömegük is nőtt – ráadásul úgy, hogy extra szénhidrátot egyáltalán nem szedtek!

A kutatók véleménye szerint a görögszéna egyidejű alkalmazása a kreatinnal hatásos módja lehet annak, hogy serkentsük az izmok kreatin felvételét anélkül, hogy extra szénhidrátokat kellene fogyasztani.

Termékleírás összecsukása »


Kérdések

Kérdés
2013-12-08
Üdv

Milyen adagolásban javasolt szedni ezt a terméket? Edzés előtt és után, valamint pihenő napon reggel és valamelyik főétkezés után?

Köszi

válasz
2013-12-09
Szia!

Pontosan így javasolt szedni. :) Illetve pihenőnapon nem étkezés után, hanem előtte kb. 15 perccel.

Vevővélemények

Cracore mellékhatás
2014-03-13
Körülbelül 2 hete kezdtem szedni a terméket. Korábban is szedtem kreatin monohidrátot, ahhoz képest egyenlőre nem érzek semmi extrát.


Viszont sajnos mostanában a bevétele után hasmenést okoz, szinte rögtön.


Remélem ez a mellékhatása elmúlik, mert nem túl kellemes...