Creatine Monohydrate (1000 gr.)

 
Inner Armour Creatine Monohydrate 1000 gr.
Ár: 6 770 Ft
Egységár: 6,77 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creatine Monohydrate

Izomerőt fokozó készítmény

A kreatin egy a természetben is megtalálható metabolikus anyag, amit az emberi test termel és erőteljes szerepet játszik az izomzat energizálásának folyamatában. Az izomösszehúzódáshoz szükséges energiája egy molekulából ered, amit ATP-nek adenozin-trifoszfátnak nevezünk. Edzés közben ennek az anyagnak a termelődése felgyorsul és a nyugalmi ATP-szint többszázszorosára növekszik. Az intenzív gyakorlatok teljesen kimeríthetik a foszfokreatin- raktárokat mindössze 10 másodperc alatt. A kimerült ATP és CP-raktároknak muszáj újra megtelniük, hogy az izomzat intenzív igénybevétel esetén is tudjon megfelelően működni. A kreatin bevitele bizonyítottan növeli a kreatinszintet, maximalizálja az ATP-termelést és újratermelődést, növeli az anabolikus energiát, feltölti a CP- (kreatin-foszfát) tartalékokat és növeli a sejttérfogatot, illetve az izomtömeget.

Összetevők: All Pure™ Micronized Creatine Monohydrate.

Felhasználási javaslat:

Keverj el 1 adagot (5g), vízben vagy gyümölcslében. Feltöltési fázis: 3 napon keresztül 4 adag (20g), egyenlően elosztva a nap folyamán. Fenntartási fázis: A feltöltési fázist követően (4. naptól) naponta 5 gramm, 8 héten keresztül. A 8 hét letelte után tarts 4 hét szünetet, ezután megismételhető a ciklus a feltöltési fázistól kezdődően.

Gyermekektől elzárva, száraz, hűvös helyen tárolandó.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2008-07-29
Szia!Egy 78kg-mos embernek mennyi kreatint ajánlott megvenni,hogy a kúrát végig fedezze és milyen adagokban sedje?.Melyiknek a legnagyobb a hatékonysága?Válaszod előre is köszönöm!

válasz
2008-08-01
500 gramm. Az első 10 napon napi 2x10 grammal feltölteni, majd a következő 30 napont napi 2x5 grammal szintentartani, ez egy kreatin kúra.

Vevővélemények