Creatine Monohydrate F2 (450 gr.)

 / 4.4 57 vélemény
Full Force Creatine Monohydrate F2 450 gr.
Ár: 3 190 Ft
Egységár: 7,09 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

CREATINE MONOHYDRATE

Ki ne szeretné, ha minél gyorsabban, minél rövidebb idő alatt érné el a lehető legnagyobb mértékű izom- és erőnövekedést? Tedd a szívedre a kezed: ezt akarod. Hamar látni a munkád eredményét, hamar érezni az erőt... Ilyenek vagyunk. Egy futó is szívesen venné, ha hirtelen nagyobb távot tudna futni, vagy a sebessége nagyobb lenne. Nincs ebben semmi rossz :)

Se szeri, se száma a hangzatos új hatóanyagoknak. De a kreatin sikerét, és nem mellékesen, hatását soha egyik még csak megközelíteni sem tudta. A kreatin által okozott erőnövekedés páratlan, és kutatások tucatjai támasztják ezt alá. Ha tehát egy bizonyítottan hatásos és biztonságos hatóanyagot keresel, akkor nem is nagyon érdemes tovább kattintani!

"Próbáltam több gyártó több termékét is, porban, illetve kapszulában is, de ez jött be a legjobban. A többi esetében nem éreztem azt a töltöttség érzetet, amit ennél. Ami hasonlóan jól működik az a builderes. Ez a két legjobban eltalált monohidrát, amit eddig fogyasztottam."

Ez a termék nem egy flancos valami. Egyszerű kreatin-monohidrát. Azonban árban az egyik legjobb, és ha elolvasod a véleményeket, láthatod, hogy minőségben abszolút megéri ezt választani ennyi pénzért!

A kreatin-monohidrát szedése

Két utad, lehetőséged van. Vagy folyamatosan szedsz egy szintentartó adagot, vagy kúraszerűen használod. Utóbbi esetben egy 7 napig tartó feltöltés után szedsz egy szintentartó adagot, javaslatunk szerint minimum két hónapig. Ez után 1-2 hónap szünet következik, majd indulhat egy újabb kúra. Számolj vele, hogy 5 gramm kreatin tökéletes feloldásához - ez egy egyszeri adag ebből - 5 deci vízre lesz szükséged. Akinek érzékenyebb a gyomra, az figyeljen erre. Akinek vasból van, az beszedheti a port is magában és leöblítheti egy korty vízzel :) A feltöltés ideje alatt a testsúlyod/3=ennyi gramm kreatint kell beszedned minden nap, 5 grammos adagokra bontva (tehát egy 60kg-os sportoló így 20 grammot szed be nai szinten, 4x5 grammos bontásban). A szintentartás ideje alatt ennek a mennyiségnek a fele elegendő.

Hogyan szedjem a kreatint?

Mi azt szoktuk javasolni, hogy szénhidrátot tartalmazó étkezések előtt kb 20 perccel szedje mindenki. Nem kell ragaszkodni a szőlőcukros megoldáshoz - ebben az esetben 25-30g szőlőcukrot kell minden adaghoz inni. Mi azonban nem támogatjuk az ilyen mértékű cukorfogyasztást. Gondoljunk bele, egy 30g kreatint tartalmazó feltöltésnél ez már akár 180g cukor is lehet naponta, ha 5 grammos adagokban szedjük a kreatint, ami felesleges stressznek teszi ki a hasnyálmirigyet. Az ilyen magas cukorfogyasztás ráadásul elősegíti a - sokak által egyébként erősen eltúlzott jelentőségű - vizesedést is. Sokkal emberbarátibb megoldás az, ha szénhidrátos étkezések előtt szedjük a kreatint. Egyedül edzés után lehet indokolt a szőlőcukor fogyasztása. 5 grammos adagokra tanácsos szétszedni a napi kreatin adagot, de akinek nagyon érzékeny a gyomra, az még ennél is kisebb részekre szedje szét. A szedésről egyébként mindent leírtuk egészen részletesen ebben a cikkben: A kreatin szedése Builder-módra

A gyártó hivatalos leírása

A legerőteljesebb hatóanyag a radikális izomtömeg és erő fejlesztésére!

A kreatin-monohidrát a legintenzívebben tanulmányozott, legjobban ismert, leginkább bizonyított hatóanyag a radikális izomtömeg és erő növelésére. Kreatin-monohidrát használatával fenntarthatjuk az izommunka során energiát szolgáltató foszfokreatin szintet, mely nélkülözhetetlen a dolgozó izomsejtek által elhasznált ATP „energia valuta” visszapótlására.

A kreatin emellett közvetlenül serkenti az izomfehérjék szintézisének ütemét! Kreatin étrend-kiegészítéssel lehetőség van a normális élettani szintnél magasabb kreatin koncentrációt elérni az izomsejtek belsejében. Ezen magas koncentráció eléréséhez célszerű minden kreatin kúrát töltési fázissal kezdeni (a leggyorsabb hatásért, egyébként lehet töltés nélkül is). A töltési fázist egy hosszabb szintentartási fázis követi alacsonyabb napi kreatin bevitellel.

Felhasználás:

Fogyaszd edzés után és főként egyszerű szénhidrátokat tartalmazó étkezések előtt. A kreatin oldhatósága 400 ml folyadék/5 gramm kreatin!

Feltöltési fázis (1. hét): minden 15 testsúlykilogrammonként fogyassz 1 adag kreatint naponta (pl. 60 kg-os testsúly esetén napi 4 adagot). Ezek az adagok legyenek 5, maximum 10 grammonként szétosztva a nap során!

Szintentartási fázis(további 7-15 hét): minden 30 testsúlykilogrammonként fogyassz 1 adag kreatint naponta (pl. 60 kg-os testsúly esetén napi 2 adag). Ezek az adagok legyenek 5, maximum 10 grammonként szétosztva a nap során!

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-17
Sziasztok,
L-Carnitine Basic Line zsírégetővel együtt szedhető a termék ? Nem semlegesíti valamelyik a másikat ? Vagy inkább hagyjam el addig amíg tömeget növelek.
Köszi

válasz
2017-08-20
Szia!

Nem semlegesíti az egyik a másikat, szedheted nyugodtan mindkettőt. A kreatin szálkásításkor és tömegeléskor egyaránt jól jön!

Vevővélemények

Jól hat!
2017-01-09
Árban nagyon jó termék, mely bár kissé nehezen oldódik, de aki kemény az úgyis megissza, és cserébe gyors izomnövekedést lehet vele elérni, persze megfelelő tápanyagbevitel mellett. Csak ajánlani tudom! ;)