Micronized Creatine Monohydrate (1000 gr.)

 / 4.3 12 vélemény
Dymatize Micronized Creatine Monohydrate 1000 gr.
Ár: 8 990 Ft
Egységár: 8,99 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creatine Monohydrate

A Dymatize 100%-osan tiszta, gyógyszerészeti minőségű Kreatin Monohidrátja javítja az izmaid teljesítményét a nagy intenzitású munkavégzések alatt, mint amilyen a súlyzós edzés, futás és más aerobic vagy anaerobic gyakorlatok. A Dymatize csak a legjobb minőségű, legtisztább Kreatint használja, ami az energiatermelésben a legtökéletesebb biztosítja számodra.

A Dymatize Cratine Monohydrate mindig extrafinomságú, 180 mikron nagyságon állítják elő, hogy biztosítsák a megfelelő felszívódását.

A Dymatize Creatine Monohydrate-ot kizárólag a legfejlettebb technikák használatával állítják elő és megfelel a következő szigorú Nemzetközi Molekuláris Formulának: C4H9N3O2H20.

A fenti állításokat az Amerikai Étel és Gyógyszerészeti Hatóság (US Food and Drug Administration) nem ellenőrizte. A termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, vagy megelőzésére. Használat előtt konzultálj orvosoddal, ha bármilyen betegségben szenvedsz. Ne használd terhesség, vagy a szoptatás ideje alatt. Gyermekektől elzárva tartandó.


A Creatine Monohydrate egy a vörös izomszövetben természetesen előforduló metabolit. Kiemelt szerepe van az izomszövetek energizálásában, valamint az energia növelésében.

A Creatine segíti az izomerő növelését, növeli az állóképességet, késlelteti a fáradtságot és segít tárolni az „extra erőt" az izomrostokban.

A Dymatize Creatine Monohydrate 100%-os tisztaságú, nem tartalmaz adalékanyagokat, gyógyszerészeti minőségű.

A Dymatize Creatine Monohydrate-ot 180 mikronos fiomságúra dolgozzák fel, és az átlátszó doboznak köszönhetően egyből láthatod, milyen finomságú porról van szó.

A Dymatize Creatine Monohydrate gyártása során a legmodernebb technológiát alkalmazzák, így a termék megfelel a nemzetközileg elfogadott molekula formulának: C4H9N3O2H2O

  • Klinikailag igazolt
  • Izom Hydrator
  • Sejtnövelő
  • ATP aktivátor

Ajánlott Fogyasztás:

Keverj el egy púpozott teáskanálnyit hideg vízben vagy a kedvenc alkoholmentes italodban. A kreatin fogyasztásának ideje alatt naponta minimum 3,5 liter vizet igyál a kiszáradás elkerülése végett.


A kreatin-ról az Étrendkiegészítő Enciklopédiánkban.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2015-03-24
Hello!
Érdeklődni szeretnék, hogy melyik kreatint ajánlanád Micronized Creatine Monohydrate 1000 g (Dymatize) vagy a Creatine Monohydrate 1000 g (BioTech USA) vagy esetleg a Creatine Monohydrate 1250 g (Body.Builder)
Köszi előre is

válasz
2018-02-05
Szia!

Ha bírod a monohidrátot, akkor a 3 közül a Micronized Creatine Monohydrate lesz a befutó.

Vevővélemények

a legjobb
2018-01-30
Az összes általam próbált mono közül ez hozta a legjobban a várt hatást, igaz az oldódása nem a legtökéletesebb, de a hatás kárpótol. :)