Creatine Monohydrate (500 gr.)

 / 4.5 138 vélemény
BioTech USA Creatine Monohydrate 500 gr.
Ár: 4 190 Ft
Egységár: 8,38 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

Creatine Monohydrate

A táplálékkiegészítők piacán nem volt még egy olyan robbanás, mint amit a kreatin betörésekor tapasztalhattunk. Nem is véletlenül. Nincs még egy kiegészítő, ami olyan érezhető és látható hatást produkálna, mint a kreatin.

Hogy mit csinál a kreatin? Tök érthetően leírva a következő hatásokra számíthatsz:

  • Vizet vonz az izomsejtekbe, így azok hidratáltak lesznek, nő a méretük, és az erejük. Láthatod, hogy ez még nem "igazi" izomnövekedés, azonban ennek hatására keményebben, nagyobb súlyokkal tudsz edzeni, és emellett maga a hidratált környezet eleve előnyös az anabolizmus, azaz az izomépítés szempontjából
  • Az energiatermelő folyamatokban vállalt szerepének köszönhetően az edzésen az energiaszintet is megnöveli - de tudunk idős emberekről is, akik rehabilitációs célokra alkalmazták a kreatint, sikerrel.

Láthatod, hogy ezeknek az előnyöknek mind az erősportokban, mint egyéb sportágakban, de akár a mindennapi életben is hasznukat veheted.

"Igaz hogy sima Creatine Monohydrate, de komolyan mondom szinte szemmel látható a hatása 1-2 hét után. Nehezen fejlődő vagyok, épp ezért is lepett meg amit tapasztaltam használata alatt. Sok sok creatine-t kipróbáltam már olcsótól, a drágáig de úgy érzem ez vált be igazán. :) (Jah, egyébként az oldódása is kiválló!) "

A kreatin-monohidrát színtelen és szagtalan por. Grammonként egy deci vizet érdemes számolni ahhoz, hogy rendesen fel tudjon oldódni. Mi azt javasoljuk, hogy 3,4 grammnál nagyobb adagokat egyben ne szedj be. Ha érzékeny a gyomrod, akkor ennél kisebb adagok is elképzelhetőek. Amennyiben most használnál először kreatint, úgy azt javasoljuk, hogy mindenképpen a monohidrát porral tegyél egy próbát. Miért? Egyszerű: a modernebb, összetettebb formulák drágábbak, de minek fizetnél több pénzt, ha a monohidrát is beválik? Ez azonban csak akkor derül ki, ha kipróbálod!

A Creatine Monohydrate szedése

Komplett cikket írtunk a kreatin szedéséről, amit ide kattintva tudsz elolvasni. Dióhéjban: Egy hétig szedj testsúlyod/3=ennyi gramm kreatint, szénhidrátos étkezések előtt és edzések után. Ez a feltöltési szakasz. Ezt követően szedd ennek a mennyiségnek a felét, ugyancsak edzés után, valamint szénhidrátos étkezések előtt. Szedheted feltöltés nélkül is, ebben az esetben a szintentartó adagot szedd kezdettől fogva.

A gyártó hivatalos leírása

100% MICRONIZED CREATINE MONOHYDRATE

GYÓGYSZERÉSZETI TISZTASÁGÚ KREATIN-MONOHIDRÁT POR. ÍZTELEN.

1 ADAGBAN:

Tiszta, por alakú teljesítmény

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A 100%-os kreatin-monohidrát tiszta, gyógyszerészeti tisztaságú, por alakú kreatin-monohidrátból készül. A por íztelen, ezért könnyen keverhető egyéb táplálék-kiegészítőkkel, pl. tömegnövelőkkel vagy fehérjeturmixokkal. A 100% kreatin-monohidrát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.

Felhasználási javaslat:

Egy adag elkészítéséhez keverj el 3,4 g kreatin-monohidrátot 5 dl tetszés szerinti italban. Feltöltési szakasz: az első héten fogyassz napi négy adagot – kettőt edzés előtt, kettőt pedig utána. Fenntartó szakasz: a feltöltési szakasz után fogyassz napi 2 adagot – egyet edzés előtt, egyet pedig utána.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-08-29
Lehet, hogy én nem értem a cikket, de arról van szó, hogy a C vitamin fokozza az L-arginin NO fokozó hatását. Tehát az tényként van kezelve, hogy az L-arginin az NO fokozás révén pozitív hatással van az izomnövekedésre és az a kérdés, hogy a C vitamin tovább fokozza-e az L-arginin hatását. Ezzel szemben a hivatkozott kísérletben az egyik csoport L-arginin + C vitamin kombót kapott, a másik csoport pedig csak C vitamint. A C vitaminos csoportnak nem inkább L-arginint kellett volna kapni magában? Mert ugye a C vitaminnal szemben nem volt nehéz jobb eredményt elérni.

"Ezzel ellentétben az a csoport, amely csak C-vitamint kapott, nem tapasztalt semmilyen változást."

Ezen nem csodálkozom. Ennyi erővel adhattak volna vizet is a C vitamin helyett a kontroll csoportnak...

válasz
2017-08-31
Szia!

Teljesen igaz: a C-vitamin annyit tud segíteni, hogy javítja a hatóanyagok felszívódását. Nem többet s nem kevesebbet.

Vevővélemények

nagyon jó!
2015-02-27
Nagyon jóó azt kell hogy mondjam hogy én szinte mindig ezt a terméket használom ha kreatinrol van szó! Megfelelő étrend mellet nagyon sok pluszt dob az emberre, de ha kezdőként is nyúl hozzá valaki annak is sokat segít! Személy szerint nekem hozott plusz 10 kg-ot nem zsírba és vízbe hanem izomba, persze ez mellett rendesen meg kell adni mellé mit követel rendes étrend és fehérje, vitaminok, és aminosavak ezekkel együtt rendesen megdobja kemény feszes izomzattal az embert! tisztelet a kitalálónak! :)
2015-03-28
Mindig ezt a terméket veszem, ha kreatin kúrában gondolkodok. Jól oldódik, ára is megfelelő. Hozza amit kell.
tökéletes alap
2015-07-03
Több kúrát végigcsináltam már vele, hozza amit egy alap monohidráttól várni lehet. Erőben megdobja az embert, és megfelelő étrenddel hozza a kilókat is. Akinek az alapok (vitamin, fehérje) rendben vannak mindenképpen ajánlom. Ár/érték arányban az egyik legjobb terméknek tartom.