Creatine Monohydrate (500 gr.)

 / 4.5 24 vélemény
BioTech USA Creatine Monohydrate 500 gr.
Ár: 2 730 Ft
3 410 Ft
Megtakarítás:680 Ft 20%
Egységár: 5,46 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% MICRONIZED CREATINE MONOHYDRATE

GYÓGYSZERÉSZETI TISZTASÁGÚ KREATIN-MONOHIDRÁT POR. ÍZTELEN.

1 ADAGBAN:

Tiszta, por alakú teljesítmény

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A 100%-os kreatin-monohidrát tiszta, gyógyszerészeti tisztaságú, por alakú kreatin-monohidrátból készül. A por íztelen, ezért könnyen keverhető egyéb táplálék-kiegészítőkkel, pl. tömegnövelőkkel vagy fehérjeturmixokkal. A 100% kreatin-monohidrát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.

Felhasználási javaslat:

Egy adag elkészítéséhez keverj el 3 g kreatin-monohidrátot 5 dl tetszés szerinti italban. Feltöltési szakasz: az első héten fogyassz napi négy adagot – kettőt edzés előtt, kettőt pedig utána. Fenntartó szakasz: a feltöltési szakasz után fogyassz napi 2 adagot – egyet edzés előtt, egyet pedig utána.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2016-12-08
Szia ! Olyan kérdésem lenne , hogy a súlyom 110kg mennyit szedjek mert azt olvastam az egyik kérdésnél hogy 15kg/5g szoval kb 35g naponta es ezt 4 fele osszam ami kb 2 kanál picivel kevesebb egy adagnál. Szoval ez így jó lenne ?

válasz
2018-02-05
Szia!

Ez a legtutibb:
A kreatin szedése builder-módra

Vevővélemények

Abszolút hatásos
2018-02-19
Amikor elérsz arra a szintre, hogy már úgy érzed nem tudsz tovább fejlődni és megrekedtél egy szinten akkor ez a kreatin (talán a monohidrát ami a legtöbbet dobni tud a kinézeten meg az erőnléten) nagyon könnyen segít átlendülni ezen a ponton és hétről-hétre erősebbnek érezheted magad. Nekem abszolút bevállt és segített teljes szívből tudom ajánlani persze a megfelelő és ajánlott használati javaslatok mellett (pl. nagyon sok víz, kreatin+szőlőcukor+fehérje kombo edzés utánra). Kis negatívumként annyi hogy néha engem pl megf*sat sajnos pedig nem használok túl nagy adagokat belőle.