Creatine Monohydrate (300 gr.)

 / 4.2 23 vélemény
BioTech USA Creatine Monohydrate 300 gr.
Ár: 2 555 Ft
2 690 Ft
Megtakarítás:135 Ft 5%
Egységár: 8,52 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% MICRONIZED CREATINE MONOHYDRATE

GYÓGYSZERÉSZETI TISZTASÁGÚ KREATIN-MONOHIDRÁT POR. ÍZTELEN.

1 ADAGBAN:

Tiszta, por alakú teljesítmény

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A 100%-os kreatin-monohidrát tiszta, gyógyszerészeti tisztaságú, por alakú kreatin-monohidrátból készül. A por íztelen, ezért könnyen keverhető egyéb táplálék-kiegészítőkkel, pl. tömegnövelőkkel vagy fehérjeturmixokkal. A 100% kreatin-monohidrát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.

Felhasználási javaslat:

Egy adag elkészítéséhez keverj el 3 g kreatin-monohidrátot 5 dl tetszés szerinti italban. Feltöltési szakasz: az első héten fogyassz napi négy adagot – kettőt edzés előtt, kettőt pedig utána. Fenntartó szakasz: a feltöltési szakasz után fogyassz napi 2 adagot – egyet edzés előtt, egyet pedig utána.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2017-02-20
Szia! Az lenne a kérdésem hogy feltétlenül vízzel kell inni vagy jó valamilyen szénsav mentes üdítő is? Csak mert szerintem eléggé rossz, klóros íze van ha vízben oldom.

válasz
2017-02-20
Szia!

Bármilyen folyadékban mehet.

Vevővélemények

Végre egy jó kreatin.
2015-03-27
Sok kipróbált monohidrát közül messze ez a legjobb számomra. Edzések alatt/után durranok tőle rendesen, hozza az erőt is. Oldódása szuper, elég egy félliteres üveget megtölteni beledobni 5-10 grammot, megforgatni 2-3 alkalommal és ennyi. Maradék nélkül lent is van az egész. Személy szerint almalével tolom, amiben nincs cukor, így a tipikus "kreatin íz"-nek nyomát sem érzem.