Creatine Monohydrate (1000 gr.)

 / 4.6 57 vélemény
BioTech USA Creatine Monohydrate 1000 gr.
Ár: 6 640 Ft
Egységár: 6,64 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% MICRONIZED CREATINE MONOHYDRATE

GYÓGYSZERÉSZETI TISZTASÁGÚ KREATIN-MONOHIDRÁT POR. ÍZTELEN.

1 ADAGBAN:

Tiszta, por alakú teljesítmény

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A 100%-os kreatin-monohidrát tiszta, gyógyszerészeti tisztaságú, por alakú kreatin-monohidrátból készül. A por íztelen, ezért könnyen keverhető egyéb táplálék-kiegészítőkkel, pl. tömegnövelőkkel vagy fehérjeturmixokkal. A 100% kreatin-monohidrát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.

Felhasználási javaslat:

Egy adag elkészítéséhez keverj el 3 g kreatin-monohidrátot 5 dl tetszés szerinti italban. Feltöltési szakasz: az első héten fogyassz napi négy adagot – kettőt edzés előtt, kettőt pedig utána. Fenntartó szakasz: a feltöltési szakasz után fogyassz napi 2 adagot – egyet edzés előtt, egyet pedig utána.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2018-12-20
1 hete műtöttek lágyéksérvre. kb. 12cm vágásom van. Glutamint, arginint, multivitamint, halolajat és c-vitamint szedek. 46 éves vagyok és a dokim mondta, hogy 2 hónap múlva emelhetek súlyokat. Addig is gyaloglást és kerékpározást gondoltam mozgásnak finoman amikor már bírom magam.
Milyen mozgást ajánlotok még 4-6 hét múlva?
2 hónap után milyen módon edzem a törzs izmaimat?

Köszönöm a segítségeteket, és Boldog Karácsonyt és Áldásokban Gazdag Új Évet Kívánok!

válasz
2019-01-02
Szia,

Utólag is boldog karácsonyt Neked is, és persze jó gyógyulást! Más mozgást nem ajánlok, én most biztosan a gyógyulásra koncentrálnék. Az edzés még várhat, be kell tartani az orvos utasításait. Ez a pihenő talán még jót is fog tenni, ha edzettél előtte folyamatosan. Az utóbbi kérdéssel a pihenőidő alatt érdemes lenne felkeresni egy gyógytornászt, ő megmutatja majd, mit hogyan kell szakszerűen csinálni a teremben, vagy otthon 2 hónap után.

Vevővélemények

Eszméletlen jó
2015-10-26
Szerintem többet hoz kint amit elvártam tőle 2 hét szedés után már tapasztaltam és szemmel látható volt a változás. Edzés közben azt vettem észre hogy a súly amivel eddig szó szerint szenvedtem szinte dobáltam átlagban 10 kiló súlyal kellet növelnem és ez egyre több lesz. Nőtt a karom térfogata meg minden izom részem szint durranásig van feszülve. Szóval nagyon jó és csak ajánlani tudom kindenkinek.