Creatine Monohydrate (1000 gr.)

 / 4.6 57 vélemény
BioTech USA Creatine Monohydrate 1000 gr.
Ár: 6 640 Ft
Egységár: 6,64 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% MICRONIZED CREATINE MONOHYDRATE

GYÓGYSZERÉSZETI TISZTASÁGÚ KREATIN-MONOHIDRÁT POR. ÍZTELEN.

1 ADAGBAN:

Tiszta, por alakú teljesítmény

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A 100%-os kreatin-monohidrát tiszta, gyógyszerészeti tisztaságú, por alakú kreatin-monohidrátból készül. A por íztelen, ezért könnyen keverhető egyéb táplálék-kiegészítőkkel, pl. tömegnövelőkkel vagy fehérjeturmixokkal. A 100% kreatin-monohidrát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.

Felhasználási javaslat:

Egy adag elkészítéséhez keverj el 3 g kreatin-monohidrátot 5 dl tetszés szerinti italban. Feltöltési szakasz: az első héten fogyassz napi négy adagot – kettőt edzés előtt, kettőt pedig utána. Fenntartó szakasz: a feltöltési szakasz után fogyassz napi 2 adagot – egyet edzés előtt, egyet pedig utána.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-03-17
Szia!
Pár napja volt az 5. nagy hasi műtétem. 3 császár, 2 egyéb. Soha nem edzettem, hétköznapi anyák életét éltem. Most viszont szeretnék változtatni. Az lenne a kérdésem, ha teljesen felépültem, milyen sport, mozgásforma javasolt? Elsősorban a bélösszenövésekből adódó későbbi problémákat szeretném elkerülni.
Előre is köszönöm a választ.

válasz
2019-03-18
Szia!

Attól függ igazából, hogy mi a célod. Ha csak fogyni szeretnél, akkor szinte bármilyen sport jó az úszáson kívül: kocogás, bringa, tenisz, squash, stb. Érdemes megfontolni a súlyzós edzést is, a legszebb fizikum azzal érhető el, hiszen minden más edzés a saját testsúlyoddal történik, ami egy idő után nem lesz kihívás. A súlyzók esetében viszont mindig lesz egy nagyobb kézisúlyzó, vagy egy nagyobb tárcsa, ami állandóan kihívások elé állítják a tested izmait. Lehet a kettőt ötvözni is, mondjuk heti 2-3 alkalom konditerem, 2 alkalom más sporttevékenység.

Vevővélemények

Eszméletlen jó
2015-10-26
Szerintem többet hoz kint amit elvártam tőle 2 hét szedés után már tapasztaltam és szemmel látható volt a változás. Edzés közben azt vettem észre hogy a súly amivel eddig szó szerint szenvedtem szinte dobáltam átlagban 10 kiló súlyal kellet növelnem és ez egyre több lesz. Nőtt a karom térfogata meg minden izom részem szint durranásig van feszülve. Szóval nagyon jó és csak ajánlani tudom kindenkinek.