Creatine Monohydrate (1000 gr.)

 / 4.6 58 vélemény
BioTech USA Creatine Monohydrate 1000 gr.
Ár: 7 490 Ft
Egységár: 7,49 Ft/gr.
Darabszám:
Kosárba teszem


Termék más kiszerelései

Termékleírás összecsukása »

100% MICRONIZED CREATINE MONOHYDRATE

GYÓGYSZERÉSZETI TISZTASÁGÚ KREATIN-MONOHIDRÁT POR. ÍZTELEN.

1 ADAGBAN:

Tiszta, por alakú teljesítmény

A kreatin növeli a fizikai teljesítményt rövid, sorozatos, nagy intenzitású testmozgás során. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el. A 100%-os kreatin-monohidrát tiszta, gyógyszerészeti tisztaságú, por alakú kreatin-monohidrátból készül. A por íztelen, ezért könnyen keverhető egyéb táplálék-kiegészítőkkel, pl. tömegnövelőkkel vagy fehérjeturmixokkal. A 100% kreatin-monohidrát az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyag.

Felhasználási javaslat:

Egy adag elkészítéséhez keverj el 3 g kreatin-monohidrátot 5 dl tetszés szerinti italban. Feltöltési szakasz: az első héten fogyassz napi négy adagot – kettőt edzés előtt, kettőt pedig utána. Fenntartó szakasz: a feltöltési szakasz után fogyassz napi 2 adagot – egyet edzés előtt, egyet pedig utána.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2019-07-20
Sziasztok! 7 éve szültem, 5 éve műtöttek szülés után kialakult köldök sérvvel és betettek egy nagyobb hálót. Előtte nagyon fájt, azért nem tornáztam, utána is sokáig nagyon fájt, és alapvetően még most is érzékeny. Szeretném már ledolgozni a súlyfelesleget, de félek, nehogy valami kárt okozzak. Mik a kíméletesebb formák, amivel biztos nem tudok kárt tenni? Egy makacs izomköteg is van, amit a gyerek szétnyomott két oldalra. Ez a védőnő szerint már soha nem megy a helyére, "nyugodjak bele", ezt elég elkeserítő volt hallani, és még jobban elbizonytalanított. Mi az igazság? Válaszotokat előre is köszönöm!

válasz
2019-08-06
Szia!

Elnézést a kélső válaszért. Van egy jó hírem: alapvetően nem az edzés az, amivel le lehet dolgozni a felesleget. Biztos hallottad már, hogy 70%-ban az étrenden múlik ez, és ez nagyjából igaz is. Szóval egy diétás étrendet kell megszoknod. Íme pár infó: Szálkásító étrend nőknek. Kérdezz meg egy máásik orvost is a biztonság kedvéért.

Vevővélemények

Eszméletlen jó
2015-10-26
Szerintem többet hoz kint amit elvártam tőle 2 hét szedés után már tapasztaltam és szemmel látható volt a változás. Edzés közben azt vettem észre hogy a súly amivel eddig szó szerint szenvedtem szinte dobáltam átlagban 10 kiló súlyal kellet növelnem és ez egyre több lesz. Nőtt a karom térfogata meg minden izom részem szint durranásig van feszülve. Szóval nagyon jó és csak ajánlani tudom kindenkinek.