Creatine Powder Super Plus (500 gr.)

 
ActivLab Creatine Powder Super Plus 500 gr.
Ár: 4 880 Ft
Egységár: 9,76 Ft/gr.
Nem rendelhető!


Termékleírás összecsukása »

Creatine Powder Super Plus

A legjobb minőségű kreatin por formában:

  • segíti a tiszta izomnövekedést
  • javítja az izmok ellenállását,növeli az erőt
  • segít az edzés utáni regenerációban

A kreatin az emberi szervezetben természetesen megtalálható anyag.Segít az energiatermelésben (ATP),javítja az anabolikus folyamatokat, fokozza az izomnövekedést, az erőt és növeli az izomszövetek hidratációját. Erős antikatabolikus hatású és jelentősen javitja a test regenerációját az edzés után.

Az Activlab Creatine Powder, rendszeres fogyasztása esetén, növeli a tiszta izomtömeget, fokozza az erőt és izmok terhelhetőségét, általában javítja a formánkat és ellenállóbbá tesz a fáradtsággal szemben edzéskor. A porosítás szintje 200 MESH jó hattással van a feldolgozhatóságra.

Használata:

Telítő,feltöltő fázis: 5 napig 20 g naponta elosztott adagokban fogyasztva ;- javasolt 5g bevétele reggeli előtt ,edzés előtt, edzés után és lefekvés előtt.

A feltöltés fázisa: 2-szer 4-5 g naponta.A legjobb edzés előtt es után. Amely napokon nem edzünk vegyük be éhgyomorra és lefekvés előtt. A termék szedjuk rendszeresen 4-6 hétig. 6 hét után hagyjuk abba a szedését 3-4 hétig. 1 teáskanál 5 g terméket tartalmaz.

A kreatin erős anbolikus hatású, különösen dextrózzal kombinálva. Ajánljuk ,hogy a terméket fogyassza együtt az Activlab Carbo Max Energy Power-rel, vagy az Activlab Dextrozzal. Elősegíti a gyors ,tiszta izomtömeg-növekedést ,ha az Activlab HMB 500 Pure-ral együtt fogyasztjuk.

Termékleírás összecsukása »Kérdések

Kérdés
2012-12-04
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hallottam kreatint csak egy hónapig lehet szedni mert csak addig van hatása és ezt a fajta kreatint vettem meg 500g-os kiszerelésbe és ez lényegesen több mint amit egy hónap alatt megeszek.Szerintetek is hagyjam abba egy hónap után és pihentessem egy hónapot vagy szedhetem míg el nem fogy?

válasz
2012-12-05
Szia! Nem 4 hét a limit, inkább 8-10 hét, csak utána kell szüneteltetni, s akkor is csak egy hónapig, vagyis utána, ha lesz még maradék, akkor nyugodtan fogyasztható.

Vevővélemények